ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Μελαμπιανάκης

Παρελθόν ο Μελαμπιανάκης
Μελαμπιανάκης

Παρελθόν για τον Ιωνικό αποτελεί ο Γιώργος Μελαμπιανάκης, μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην ομάδα

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: " Οι λόγοι της διακοπής της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά προσωπικοί και η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του παίκτη, που εκτός από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν και οπαδός του Ιωνικού και από τους πιο καλούς χαρακτήρες που πέρασαν από τη Νίκαια".

Παράλληλα, στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου θα συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός, ο νεαρός επιθετικός ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, Αντώνης Γιόνδης. Η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας, κατέληξε στην απόφαση αυτή, προκειμένου ο ταλαντούχος σέντερ φορ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Β' Εθνικής, δεδομένου ότι στον Ιωνικό με την παρουσία των Γκόγκα, Προχορένκοφς, Λαζανά, ήταν δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τέλος, λύθηκε τη Δευτέρα (28/1) και τυπικά το συμβόλαιο του Γεμενετζή, καθώς ο Ιωνικός δικαιώθηκε από τα αρμόδια όργανα και έτσι έληξε αυτή η εκκρεμότητα.



TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ