ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Όγιος

Παρελθόν ο Όγιος
Όγιος

Παρελθόν από τον πάγκο και επίσημα ο δακρυσμένος Γκιγέρμο Όγιος. "Δεν ήθελα να φύγω", δήλωσε

" Ήθελα να μείνω, αλλά είναι απόφαση της διοίκησης. Αν και δεν ήθελα, ήμουν υποχρεωμένος να δεχθώ την παραίτηση που πρότεινε η διοίκηση. Την Τετάρτη (10/1) θα έρθει ο μάνατζέρ μου, Λουτσιάνο Καπικιόνι, για να συζητήσει το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ", δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της συνάντησης ο Όγιος, που αντίκρισε την πόρτα της εξόδου επειδή αρνήθηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του με το σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός του Άρη θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (10/1) για την απόλυσή του από τους Θεσσαλονικείς. Το τυπικό κομμάτι του "διαζυγίου" ανάμεσα στις δύο πλευρές θα υπάρξει με την άφιξη στη Θεσσαλονίκη του εκπροσώπου του Όγιος, Λουτσιάνο Καπικιόνι.

"Το μοναστήρι να είναι καλά"

Οι εξελίξεις στο θέμα της απόλυσης του Όγιος ήταν ραγδαίες, όμως στον Άρη κοιτάνε μπροστά. Ο παλαίμαχος παίκτης των "κιτρίνων", Ντίνος Μπαλλής, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis", τονίζοντας σχετικά:

" Το μοναστήρι να είναι καλά. Ο κ. Όγιος είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά ο Άρης θα βρει την λύση. Η ουσία είναι ότι ο Όγιος είναι καλός τεχνικός, αλλά το μήνυμά μου είναι ότι η ιστορία του Άρη έχει δύο μεγάλες ομάδες. Αυτή του 1970 που στηρίχθηκε σε νέα παιδιά της εποχές, που βγήκαν από τα τσικό. Επίσης η ομάδα του '80 που ήμασταν από τα μικρά τμήματα.

Ο Άρης δεν έχει τα δις του Κόκκαλη και του Βαρδινογιάννη, οπότε πρέπει να ρίξει το βάρος στις Ακαδημίες. Αυτό είναι το μήνυμά μου προς την ΠΑΕ Άρης, δεν γίνεται με τους ξένους. Το λέω φιλικά, δεν κάνω υποδείξεις. Για τον Όγιος το ξαναλέω, το μοναστήρι να είναι καλά. Πρόσφερε, αλλά κακώς δεν εκμεταλλευτήκαμε έναν άνθρωπο που έχει καλή σχέση με Ακαδημίες

".

Και συμπλήρωσε: " Σε αυτό το θέμα με τις Ακαδημίες του Όγιος, ο Άρης πρέπει να είναι το αφεντικό, ο Όγιος να έχει την εποπτεία και να μπορέσει να κερδίσει ο σύλλογος και ας δώσει και 1.000.000 ευρώ. Είναι αστείο το ποσό, όταν μιλάμε για οργάνωση Ακαδημιών. Ο Άρης δεν εκμεταλλεύεται τα δικά του παιδιά, όπως ο Κούης, ο Σεμερτζίδης, που είναι στην Εθνική Νέων.

Στην Ευρώπη υπάρχει ο Όλε Σκόμποε, ένα εκπληκτικό παιδί που αγαπάει την ομάδα και θα μπορούσε να βοηθήσει, να βρει ταλέντα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Όγιος αλλά ο Άρης. Σίγουρα η διοίκηση τον ήθελε, γι' αυτό άλλωστε και του έκανε πρόταση για συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια

".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ