ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Ψυχογιός

Παρελθόν ο Ψυχογιός

Ο Νίκος Ψυχογιός αποτελεί παρελθόν από τον Άρη μετά τη σημερινή συνάντηση στα γραφεία. Στα μεταγραφικά στο προσκήνιο η περίπτωση του Σέρχιο Κόκε ενώ αύριο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Φίλιππος Δάρλας.

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Νίκος Ψυχογιός μετά τη σημερινή συνάντηση στα γραφεία. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν το πρωί στο πλαίσιο των τελικών συζητήσεων, εν όψει των καθοριστικών αποφάσεων για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, στη συνάντηση που είχε ο 25χρονος αμυντικός με τον στενό συνεργάτη του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Γιώργο Γαλανό.

Ο Ψυχογιός ήταν στον Άρη από τον Αύγουστο του 2012 και θεωρήθηκε ότι βάσει των αγωνιστικών αναγκών της ομάδας και των χρημάτων που προέβλεπε η συμφωνία (μαζί με τις περσινές οφειλές ξεπερνούσαν τα 35.000 ευρώ) το προτιμότερο ήταν να διακοπεί η συνεργασία.

Αναμένεται να εξοφληθεί μετά από νέα συνεννόηση με τους ανθρώπους του Άρη για τα δεδουλευμένα και από σήμερα θα μαζέψει τα πράγματά του αποτελώντας παρελθόν για την ομάδα.

Εν τω μεταξύ στόχος του Άρη είναι οι μεταγραφικές κινήσεις εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου να ολοκληρωθούνε μέσα στον Δεκέμβριο ώστε με τα πρώτα παιχνίδια του νέου έτους να έχει ο Πάουλο Κάμπος τους ποδοσφαιριστές που θα συνδράμουνε στην υλοποίηση του στόχου της ανόδου.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Σέρχιο Κόκε αναμένονται άμεσα καθώς το βράδυ φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο αδερφός και μάνατζερ του Ισπανού, Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας, και απομένει να φανεί αν η αισιοδοξία που πηγάζει θα μετουσιωθεί σε συμφωνία.

Την ίδια ώρα η περίπτωση του Φίλιππου Δάρλα είναι στην πρώτη γραμμή, με τον 31χρονο αμυντικό να αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ