ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παρελθόν ο Ροναλντίνιο το καλοκαίρι!

Παρελθόν ο Ροναλντίνιο το καλοκαίρι!
Ρονάλντο-Μπαρτσελόνα

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση να χωρίσουν το καλοκαίρι της οι δρόμοι με τον Ροναλντίνιο, αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ

Όπως αποκαλύπτουν σε σημερινά ρεπορτάζ τους οι ισπανικές εφημερίδες, το μέλλον του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "μπλαουγκράνα" μέχρι το 2010, συζητήθηκε αναλυτικά την Τρίτη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.
Από την πλευρά τους, οι διοικούντες παρέπεμψαν το θέμα στον Φρανκ Ράικαρντ, ο οποίος θα αποφασίσει αν θέλει να έχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του τον παίκτη, που στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις 13 φορές ως βασικός σε αγώνες πρωταθλήματος

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από το να εξακολουθήσει ο Ροναλντίνιο να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του.

Επιλογή που μόνο εύκολη δεν είναι στην πράξη, αν σκεφτεί κανείς ένα συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα: το Νο 10 της "Μπάρτσα" παραπονέθηκε για πρόβλημα στη γάμπα, με τους γιατρούς να τον εξετάζουν και να μην βρίσκουν το παραμικρό πρόβλημα...

Η μαδριλένικη "Marca" θεωρεί ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί πλέον να ποντάρει στον Ροναλντίνιο, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι αδύνατο να ζητάει 60 εκ.ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα ενός παίκτη, ο οποίος τη σεζόν 2007-08 πέρασε περισσότερη ώρα στον πάγκο παρά στα γήπεδα.

Με βάση τις παραπάνω παραμέτρους, τα ισπανικά ΜΜΕ προκρίνουν έναν τρίτο δρόμο: να αφήσει η Μπαρτσελόνα τον Ροναλντίνιο και να δώσει τη συναίνεσή της προκειμένου να ψάξει -μέσω του μάνατζερ και αδερφού του, Ρομπέρτο Ασίς- να βρει μία άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2003 από την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι του ποσού των 30,5 εκ.ευρώ, ενώ σε περίπτωση που οι "μπλαουγκράνα" χαρίσουν στον παίκτη την "ελευθερία" του θα εξοικονομήσουν περίπου 16 εκ.ευρώ, ποσό που θα ήταν υποχρεωμένοι να του καταβάλλουν για να εξαντλήσει το συμβόλαιο που τον "ενώνει" με το σύλλογο μέχρι το 2010.

Σε μία τέτοια περίπτωση, στο "Καμπ Νου" σκέφτονται σοβαρά να επαναλάβουν ό,τι έκαναν το 2002, με τον τότε πρόεδρο Ζοάν Γκασπάρ να αφήνει ελεύθερο τον Ριβάλντο, ο οποίος βρήκε "καταφύγιο" στη Μίλαν.












TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ