ATHENS KALLITHEA

Παρελθόν ο Τεγούσης

Παρελθόν ο Τεγούσης
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την Καλλιθέα ο Θανάσης Τεγούσης, καθώς δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών που του προτάθηκε και έτσι οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους

Παρελθόν αποτελεί από την Καλλιθέα ο Θανάσης Τεγούσης, καθώς δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών που του προτάθηκε και έτσι οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους.

Έτσι, ο 25χρονος Αγρινιώτης μέσος ο οποίος την περασμένη χρονιά είχε 28 συμμετοχές στη Football League είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου η ανοικτή συνάντηση-συγκέντρωση παρουσία τοπικών παραγόντων και περίπου 80 φιλάθλων, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας της Καλλιθέας.

Ο μεγαλομέτοχος Νίκος Σαλευρής αναφέρθηκε στον τετράμηνο σκληρό αγώνα εναντίον όλων εκείνων που με τις πράξεις τους δυσφήμισαν το άθλημα, καθώς και στην τελική δικαίωση της ΠΑΕ από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για την τριαντάχρονη προσφορά του στην ομάδα, αλλά και στην προσπάθειά του για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως, την πρωτοβουλία του για τη δημιουργία των πρωταθλημάτων Νέων.

Ακόμη, εξέθεσε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ είναι οριστική και για το λόγο αυτό απηύθυνε πρόσκληση προς τους φίλους της ομάδας και την τοπική κοινωνία ν’ αναμειχθούν ενεργά με τη Διοίκηση της ΠΑΕ, δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση ότι θα παραμείνει στο πλευρό της μελλοντικής διοίκησης για το καλό του Συλλόγου.

Στον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε μεταξύ φιλάθλων και μελών της διοίκησης, αποφασίστηκε η δημιουργία μεικτής επιτροπής φιλάθλων-διοίκησης με σκοπό την επιδίωξη πραγματοποίησης συνάντησης με τον πρώτο πολίτη της πόλης, το Δήμαρχο Κ. Ασκούνη, ώστε να ζητηθεί η βοήθεια και της δημοτικής αρχής σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της ομάδας μας.

Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ Καλλιθέα και ο Νίκος Σαλευρής ευχαρίστησαν ολόψυχα όλους όσους παραβρέθηκαν στο προσκλητήριο κάλεσμα της ομάδας.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ