ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Βαζάκας

Παρελθόν ο Βαζάκας
βαζακας

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Βαζάκα

Την απόφαση πήρε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης, ο οποίος έκανε και τις ακόλουθες δηλώσεις: " Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ιωνικού, οι οποίοι παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, βρέθηκαν πάντα κοντά στην ομάδα και τη στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Τους καλώ να συνεχίσουν μέχρι τέλους αυτή τη στήριξη για να δούμε τι θα καταφέρουμε. Από την πλευρά μας εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι και την τσέπη μας για να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια.

Μοναδικοί υπεύθυνοι για την απαράδεκτη εμφάνιση και την ήττα από την Κέρκυρα, είναι οι παίκτες για τους οποίους, ωστόσο, πιστεύω πως ακόμα και τώρα μπορούν να ανατρέψουν την αρνητική εικόνα και να σώσουν την παρτίδα.

Ευχαριστούμε τον κ. Βαζάκα για τη συνεργασία, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε και αντάξια των δυνατοτήτων της ομάδας. Εδώ που φτάσαμε χρειαζόμασταν μία ένεση προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που έχω πει και παλαιότερα: Οι οπαδοί είναι "πελάτες" και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Όμως, θα πρέπει και οι φίλαθλοι να καταλάβουν πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ο κάθε ένας μπορεί να εκφράζει την πίκρα, την αγανάκτηση και τον θυμό του, αλλά όχι με καταστροφές και βανδαλισμούς. Τέτοιες ενέργειες τις έχει πληρώσει πανάκριβα στο παρελθόν ο Ιωνικός με πρόστιμα ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Οι φίλαθλοι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τη γνώμη τους, να αποδοκιμάζουν ή να επιδοκιμάζουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προβαίνουν σε πράξεις βίας, βανδαλισμών και να καταστρέφουν ξένες περιουσίες. Αν επαναληφθούν τέτοια γεγονότα, η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να αντιδράσει και να προβεί σε μηνύσεις, έτσι ώστε ο κάθε ένας να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του.

Σχετικά με τις πιέσεις που ασκούνται για πώληση της ΠΑΕ, δηλώνω επίσημα και κατηγορηματικά ότι η ομάδα πωλείται στην αξία του μετοχικού της κεφαλαίου, το οποίο είναι ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πωλείται, δηλαδή όσο κοστολογείται η μετεγγραφή του Κλέιτον. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει απευθείας σε επαφή μαζί μας, μέσα σε άπλετο φως δημοσιότητας και διαφάνειας. Καθαρά, τίμια και σταράτα. Θα είναι μία πολύ θετική εξέλιξη για να μπορούμε και εμείς να παρακολουθούμε χωρίς άγχος και προσωπικό κόστος τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας. Γιατί εμείς είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας, του ονόματος και της ιστορίας της και ό,τι κάναμε το κάναμε με αγάπη και διάθεση προσφοράς. Όταν κάποιοι άλλοι σφύριζαν αδιάφορα, εμείς μπήκαμε μπροστά και αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας, με την οποία ήμασταν και είμαστε συναισθηματικά δεμένοι και από το 1989 έως σήμερα την επιχορηγήσαμε με 20... Κλέιτον, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από κανέναν. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να δούμε και άλλους που αγαπούν τον Ιωνικό







".
TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ