ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Βελώνης

Παρελθόν ο Βελώνης
Βελώνης

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Χρήστου Βελώνη

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της εύχεται στον Βελώνη από καρδιάς κάθε επιτυχία στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε, το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξε όσες φόρεσε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη.
Η αποστολή με τη Λάρισα


Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές επέλεξε στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα του 2007 κόντρα στη Λάρισα, ο Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος. Οι παίκτες είναι οι ακόλουθοι: Χαλκιάς, Καρατζιοβαλής, Βανγκέλι, Κολτσίδας, Καράμπελας, Παπαδόπουλος, Τίνγκα, Κουλουχέρης, Κυριάκος, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Πασσαλής, Νασιμέντο, Χαβίτο, Κόκε, Πάουλο Κόστα, Γκιλέρμε και Γκουγκουλιάς.

Οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Αύριο οι νέοι



Αύριο στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Σουρωτής, η ομάδα Νέων του Αρη αντιμετωπίζει τη Λάρισα για τη 16η αγωνιστική.

Το νέο δ.σ. της Λέσχης
Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων για τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνουν την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2007 στο Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης στο χώρο του ARIS FITNESS & SPORTS (ΑΛΚΜΗΝΗΣ 69 -ΙΣΟΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ) και θα διαρκέσουν από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΚΙΟΥΖΕΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΚΟΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΘΩΝΑΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Επίσης η εφορευτική επιτροπή ενημερώνει τα μέλη της Λέσχης ότι μπορούν να προσέρχονται στο χώρο και να ψηφίζουν επιδεικνύοντας την Αστυνομική τους ταυτότητα ή το Διαβατήριο και ότι μπορούν να σημειώσουν μέχρι 5 σταυρούς και να υπενθυμίσουμε ότι στις εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν ΜΟΝΟ τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ