ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρελθόν ο Βλάχος

Παρελθόν ο Βλάχος
Βλάχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από τον πάγκο του "γηραιού" αποτελεί ο Βαγγέλης Βλάχος. Φήμες για Μπουμπένκο

Τα προβλήματα στις σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με τον Αχιλλέα Μπέο, έφεραν το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον οι κυανέρυθροι ψάχνουν για νέο προπονητή. Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας και τους λόγους που έφεραν την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου.
"Μετά τα τελευταία γεγονότα και κατόπιν σύσκεψης του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Αντώνη Ρέμου, με τους διοικητικούς συνεργάτες του, αποφασίστηκε η διακοπή συνεργασίας με τον κ. Βαγγέλη Βλάχο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα τοποθετηθεί τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως και για όλα όσα αφορούν στην διοίκηση και στην ομάδα, σε επικείμενη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει. Η ΠΑΕ Ηρακλής εύχεται στον κ. Βλάχο το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του",

ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επίσημη ιστοσελίδα του Γηραιού εξέδωσε κι' άλλη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Αντώνης Ρέμος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 23 Αυγούστου στις 12:00.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Αντώνης Ρέμος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, για όλα τα ζητήματα, που αφορούν στην ΠΑΕ και στην ομάδα, την Πέμπτη 23 Αυγούστου, στις 12.00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hyatt".

H ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος είχε φέρει στον Πανιώνιο τον Βαγγέλη Βλάχο σε μια περίοδο που ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε σοβαρά το ενδεχόμενο υποβιβασμού. Ο Βαγγέλης Βλάχος έσωσε τον Πανιώνιο και μάλιστα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα έμοιαζε να κάνει πρωταθλητισμό.

Τότε όμως τα προβλήματα μεταξύ των δύο ανδρών οδήγησαν τις δύο πλευρές σε διαζύγιο, κάτι που έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με τον Μπέο να λύνει ξανά τη συνεργασία των δύο πλευρών. Οι φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες θέλει τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του γηραιού.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ