ΑΡΗΣ

Παρέμβαση στην ΚΕΔ

Παρέμβαση στην ΚΕΔ
Σκόρδας INTIME SPORTS

Στον Άρη συνεχίζουν να βράζουν για τη διαιτησία των Μάνταλου-Γουργιώτη και την φάση του 77΄ που στέρησε τουλάχιστον έναν βαθμό από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά δεν δείχνουν να το βάζουν κάτω.

Στον Άρη δεν δείχνουνε να το βάζουνε κάτω στην μάχη της παραμονής στην Super League παρά την πικρία και συνάμα οργή όλων στις τάξεις της ομάδας για τη διαιτησία των Μάνταλου-Γουργιώτη και την φάση του 77΄ που στέρησε τουλάχιστον έναν βαθμό από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τη φάση όπου ΜΟΝΟ όπως φαίνεται ο Γουργιώτης, πρώτος βοηθός του Μάνταλου, είδε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του Άρη μετά από την κεφαλιά του Φαϊσκά και την απόκρουση του Διούδη σε αντίθεση με ότι ειπώθηκε στις ώρες που ακολούθησαν.

Στην επόμενη μέρα της σφαγής που αισθάνονται άπαντες στην ομάδα του Άρη για μία ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League για μεθαύριο Τετάρτη έχει αποφασιστεί η ΠΑΕ Άρης να κάνει επίσημη παράσταση-παρέμβαση στην ΚΕΔ. Με τον τρόπο αυτό στόχος της είναι να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος.

Ήδη η ΠΑΕ Άρης από την περασμένη εβδομάδα είχε στείλει γραπτό αίτημα, όταν η ΕΠΟ είχε αρνηθεί συνάντηση με τους παράγοντες του Άρη αλλά τη φορά αυτή θα δώσουνε το παρών όπως δεν έκρυψε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας στην χθεσινοβραδινή του τοποθέτηση στη Δημόσια Τηλεόραση.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού με του ιθύνοντες της Ελληνικής διαιτησίας στα γραφεία της ΚΕΔ. Εκεί περιμένω τις απαντήσεις τους. Ο Άρης δεν ομαδοποιείται, και ίσως αυτό να πληρώνει. Δεν βλέπετε πόσα στημένα αποτελέσματα υπάρχουν κάθε αγωνιστική και κανείς δεν κατηγορείται; Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει αδιάφορο για τον καθένα, με αυτά που συμβαίνουν». Σε μία εκπομπή όπου ο πρώην αρχιδιαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης τόνισε για την απόφαση του Γουργιώτη πως: «Σίγουρα είναι μια παρά πολύ δύσκολη φάση. Και απορώ πως ο επόπτης είχε τόσο ξεκάθαρη άποψη, από την στιγμή που όπως μαθαίνω δεν ήταν και στη σωστή θέση.

Αν και το ριπλέι δεν ήταν άκρως διαφωτιστικό, είμαι 100% σίγουρος πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη την γραμμή. Ο Γουργιώτης με αυτήν την απόφαση πήρε στον λαιμό του και τον Μάνταλο, και δικαίως ο Άρης έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται».

Κι όσο για το φύλλο αγώνος υποστήριξε: « Είναι πρωτάκουστο να κατηγορούνται άνθρωποι ότι ενεπλάκησαν σε φασαρία, ενώ δεν ήταν στο γήπεδο. Απορώ πως υπέπεσε σε τέτοιο σφάλμα. Τα λόγια είναι περιττά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε».

Για την επίμαχη φάση του 77΄ στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Ναούμ Μηντιούρης είπε: «Το σώμα του τερματοφύλακα είναι μέσα, όμως το χέρι του είναι πάνω στην γραμμή. Φαίνεται καθαρά ότι η μπάλα δεν έχει περάσει εξ ολοκλήρου την γραμμή. Ίσως ο βοηθός να επηρεάστηκε από το σώμα του τερματοφύλακα. Όμως, το χέρι αν δεν είναι έξω από την γραμμή, σίγουρα δεν είναι μέσα».

Μία διπλή τοποθέτηση που φανερώνει την λάθος και συνάμα καταδικαστέα στην εξέλιξη του παιχνιδιού για τον Άρη απόφαση του Γουργιώτη της οποίας ακολούθησαν και οι δύο αποβολές των Μπουγαΐδη και Μπακασέτα. Και σαν να μην έφθανε αυτό σύμφωνα με ότι έγραψε ο Μάνταλος μετά από το τελευταίο του σφύριγμα στο φύλλο αγώνα κινδυνεύουνε με τιμωρία μέχρι και με 6 αγωνιστικές.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του Άρη δεν ήξεραν την ίδια ώρα με ποιον να τα βάλουνε βρισκόμενοι στα αποδυτήρια μετά το δικαιολογημένο τους ντου πάνω στον Γουργιώτη για την απόφασή του. Μάλιστα οι Διούδης, Μπουγαΐδης και Μπακασέτας δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα με τους Μπουγαΐδη και Μπακασέτα να το είχανε κάνει και μέσα στις τέσσερις γραμμές με το που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα που τους έδειξε ο Μάνταλος.

Κι ενώ οι υπόλοιποι προσπάθησαν να τους συνεφέρουνε ο τεχνικός της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό όλων εν όψει της συνέχειας και των 8 αγωνιστικών που απομένουνε λέγοντάς τους: «Ψηλά το κεφάλι, τον Άρη δεν θα τον ρίξει κανείς».

Πλέον στις 8 αγωνιστικές που απομένουνε μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League και με τον Άρη να είναι στο -7 από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ και την απευθείας παραμονή καλούνται να μείνουνε μία γροθιά μαζί με τον κόσμο τους. Κι αυτό ώστε κόντρα σε όλα τα εμπόδια που προκύπτουνε στην προσπάθειά τους να καταφέρουνε να πετύχουνε τον στόχο της παραμονής του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ