ΑΡΗΣ

Παρέμβαση των νυν για το άρθρο 99

Παρέμβαση των νυν για το άρθρο 99
INTIME SPORTS

Στην προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης υπαγωγής της στο άρθρο 99 θα έχει για συμμάχους της νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Νυν ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να είναι στο πλευρό της ΠΑΕ στην προσπάθεια υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Η παρουσία τους θα είναι σε ρόλο παρέμβασης στο δικαστήριο την 11η Ιανουαρίου, την Παρασκευή, με σκοπό την ισχυροποίηση της διαπραγματευτικής γραμμής. Κάτι εξάλλου που το επιτρέπει και ο νόμος.

Μεταξύ άλλων η παρουσία των νυν ποδοσφαιριστών του Άρη στην εκδίκαση της υπόθεσης θα έχει να κάνει ως νυν εργαζόμενοι της εταιρίας και να παρέμβουν υπέρ της συναινώντας στην διαδικασία υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Για τον λόγο αυτό και ήδη έχουνε γίνει οι πρώτες συζητήσεις και επαφές δεδομένου και της πρόσφατης ενημέρωσης των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ ότι δεν τίθεται θέμα να υποστούν κάποια επίπτωση στα συμβόλαια τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Λούκας Αλκαράθ περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τον Γιάννη Γιαννιώτα, που υπέστη υπεξάρθρημα ώμου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», να έκανε φυσιοθεραπεία και πισίνα.

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός του Άρη θα ακολουθήσει και αύριο το ίδιο πρόγραμμα και εφόσον αισθανθεί καλύτερα τότε και μόνο θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης. Η συμμετοχή του πάντως στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ παραμένει αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο 48ώρο.

Κι όσο για τα μεταγραφικά μέχρι μεθαύριο Πέμπτη εκτός απροόπτου θα λυθεί το θέμα της ενημερότητας και θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να γίνουνε οι όποιες μεταγραφές είναι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η περίπτωση του Ανδρέα Τάτου είναι πάντα στο προσκήνιο αλλά όπως όλα δείχνουνε προτεραιότητά του είναι να μεταβεί σε ομάδα του εξωτερικού σύμφωνα και με τον εκπρόσωπό του Κίμωνα Κοκορόγιαννη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ