ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Απέκτησε τον Σαφόνοφ από την Κράσνονταρ

Παρί: Απέκτησε τον Σαφόνοφ από την Κράσνονταρ

Η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου βρίσκει την Παρί να ενισχύεται κάτω από τα γκολπόστ της, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ματβέι Σαφόνοφ από την Κράσνονταρ.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και με αυτή τη λογική η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί, θέλησε να γίνει ακόμη πιο δυνατή κάτω από την εστία της ενόψει της νέας σεζόν, προχωρώντας στην απόκτηση ενός άκρως αξιόμαχου τερματοφύλακα.

Αυτός είναι ο Ματβέι Σαφόνοφ, με τους Παριζιάνους να κάνουν γνωστό την Παρασκευή (14/06), μέσω των λογαριασμών τους στα social media, ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Κράσνονταρ για τον 25χρονο Ρώσο κίπερ και κατόπιν υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του μέχρι το 2029.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έρχομαι στην Παρί, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο από πλευράς ιστορίας και αυτά που έχει κατακτήσει.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, να υπερασπιστώ τα χρώματα της ομάδας και να κάνω υπερήφανους τους οπαδούς. Πάμε Παρί", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις Σαφόνοφ, ο οποίος τον Ιούνιο του 2021 έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ρωσίας και έκτοτε μετράει 14 διεθνείς συμμετοχές.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το κόστος της απόκτησής του από την ρωσική ομάδα ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ για την Παρί, συμπεριλαμβανομένων και μπόνους.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ