ΠΑΡΙ

Η Παρί ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάτσο

Aberdeen's Aberdeen's Bojan Miovski, right, and Frankfurt's Willian Pacho challenge for the ball during a Conference League Group G match between Eintracht Frankfurt and FC Aberdeen in Frankfurt, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Aberdeen's Aberdeen's Bojan Miovski, right, and Frankfurt's Willian Pacho challenge for the ball during a Conference League Group G match between Eintracht Frankfurt and FC Aberdeen in Frankfurt, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Michael Probst) @2023 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Σε μία σημαντική και συνάμα δαπανηρή μεταγραφή προχώρησε την Παρασκευή (9/8) Παρί, με την πρωταθλήτρια Γαλλίας να ανακοινώνει την απόκτηση του Γουίλιαμ Πάτσο από την Άιντραχτ.

Μετά από έναν μόλις χρόνο παραμονής στην Φρανκφούρτη αλλά και με 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ την περασμένη σεζόν, ο Γουίλιαν Πάτσο είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες και μάλιστα σε πιο υψηλό επίπεδο.

Αυτές φιλοδοξεί να τις ζήσει ως παίκτης της Παρί, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να έρχονται σε οριστική συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο και να επισημοποιούν την Παρασκευή (9/8) το deal με τον παίκτη, που θα αποτελέσει μάλιστα τον πρώτο παίκτη από τον Ισημερινό που θα αγωνιστεί στους πρωτευουσιάνους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ελπίζω να είμαι αποφασιστικός και να κερδίσω πολλά τρόπαια", τόνισε ο 22χρονος σέντερ μπακ στις πρώτες του δηλώσεις, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η Παρί έδωσε 40 εκατομμύρια ευρώ στην Άιντραχτ (συν 5 με τη μορφή μπόντους) για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σημειώνεται πως η περίπτωση του Γουίλιαμ Πάτσο είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις όσον αφορά στο φλερτ της Άιντραχτ με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τον προπονητή της να έχει δηλώσει πως αν αποχωρήσει κάποιος αμυντικός της, τότε θα γίνει άμεσα κίνηση από τη διοίκηση για την αντικατατάστασή του.

TAGS ΠΑΡΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ