ΠΑΡΙ

Παρί: Ανακοινώθηκε ο Ζοάο Νέβες, 60 εκατομμύρια το κόστος της μεταγραφής

Benfica's Joao Neves waves supporters at the end of the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Benfica at the Alvalade stadium in Lisbon, Sunday, May 21, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Joao Neves waves supporters at the end of the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Benfica at the Alvalade stadium in Lisbon, Sunday, May 21, 2023. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA / 2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την μεταγραφή ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Παίκτης της Παρί είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Ζοάο Νέβες, με τον γαλλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του από τη Μπενφίκα έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Πέρα από το προαναφερθέν ποσό, στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπονται και μπόνους που μπορούν να αγγίξουν τα 10 εκατομμύρια, ενώ υπενθυμίζεται πως μέρος του deal είναι επίσης και η παραχώρηση του Ρενάτο Σάντσες για ένα έτος με τη μορφή δανεισμού.

Ο 19χρονος Πορτογάλος αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των Παριζιάνων ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας θα αγωνίζεται με τον αριθμό 87 στο πίσω μέρος της φανέλας.

TAGS ΠΑΡΙ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ