ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Έχω τη φανέλα της Παρί στην καρδιά μου"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί στο "Καμπ Νόου"
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Ⓒ 2021 JOAN MONFORT / ASSOCIATED PRESS

Ο Κίλιαν Εμπαπέ έπειτα από τον θρίαμβο απέναντι στην Μπαρτσελόνα απάντησε για το μέλλον του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να αποφασίσει βάσει ενός αγώνα.

Μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με σκορ 1-4 πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κίλιαν Εμπαπέ ήταν ο άνθρωπος του παιχνιδιού, αφού σκόραρε χατ-τρικ, παίρνοντας την μπάλα μαζί του στο φινάλε στον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο 22χρονος Γάλλος μετά από το τέλος της αναμέτρηση δέχθηκε ερώτηση για το μέλλον του απαντώντας ότι έχει την φανέλα των Παριζιάνων στην καρδιά του, όμως δεν θα αποφασίσει με άξονα ένα παιχνίδι.

"Η φανέλα της Παρί είναι αυτή που έχω στην καρδιά μου. Θα ήταν χαζό να αποφασίσω το μέλλον μου πάνω σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Είναι κάτι που αντικατοπτρίζεται σε ένα μακροχρόνιο πλάνο. Πάντα λέω πως είμαι χαρούμενος εδώ. Τέτοια παιχνίδια με κάνουν ακόμα πιο χαρούμενο" δήλωσε συγκεκριμένα.

Για το παιχνίδι τόνισε: "Ήθελα να έρθω να κερδίσω. Αυτό είναι που κάναμε και μάλιστα καλά. Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη".

Τέλος μίλησε και για την κριτική που πιθανώς να έχει δεχθεί: "Δεν πρέπει να παίρνεις προσωπικά την κριτική. Οι μεγαλύτεροι στην ιστορία έχουν δεχθεί κριτική. Δεν είναι πρόβλημα. Δεν παίζω για να βουλώσω στόματα, αλλά για να βοηθήσω την ομάδα".

Photo credits: ⓒ 2021 Joan Monfort / Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ