ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Θέλει να διευθετήσει σύντομα το θέμα με τον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί στο "Καμπ Νόου"
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Ⓒ 2021 JOAN MONFORT / ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει η υπόθεση της ανανέωσης του Κίλιαν Εμπαπέ να τραβήξει, με τον Λεονάρντο να επιθυμεί άμεση διευθέτηση είτε με θετικό, είτε με αρνητικό τρόπο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ για την ανανέωση του 22χρονου Γάλλου επιθετικού. Σύμφωνα με την Marca, οι Παριζιάνοι θέλουν το ζήτημα να λήξει άμεσα.

Συγκεκριμένα, επιθυμούν η υπόθεση να έχει τελειώνει είτε με αρνητικό, είτε με θετικό τρόπο μέχρι και το τέλος της φάσης των 16 του Champions League στις 10 Μαρτίου.

"Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που χρειάζεται να ληφθεί μία απόφαση. Μιλάμε αρκετό καιρό. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και θα αποφασίσουμε σύντομα" ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων σε συνέντευξη στο Bleu Paris.

Η Παρί θέλει να πείσει τον Εμπαπέ, όπως και τον Νεϊμάρ, να παραμείνουν μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Πάντως, ο 22χρονος Γάλλος δεν πρόκειται φύγει ελεύθερος.

Εάν τελικά ο Εμπαπέ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε θα μπει πωλητήριο, με την Παρί να περιμένει να πάρει ένα ποσό κοντά στα 180 εκατομμύρια ευρώ. Τις εξελίξεις περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στοχεύει στην απόκτησή του.

Photo credits: ⓒ 2021 Joan Monfort / Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ