ΠΑΡΙ

Παρί: Η διοίκηση στέκεται απέναντι στον Ντεμπελέ και στηρίζει τον Ενρίκε

Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στην κλήρωση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη
Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στην κλήρωση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη © 2021 EMRAH GUREL/AP IMAGES

Ξεκάθαρη θέση στο λεκτικό επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ Λουίς Ενρίκε και Εμπαπέ πήρε η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επέλεξε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή της.

Ο διαπληκτισμός του Λουίς Ενρίκε και του Ουσμάν Ντεμπλέ μετά από διαφωνία που υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεν τράβηξε πολλά βλέμματα και η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έμεινε αμέτοχη.

Ο πρόεδρος της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί επέλεξε να στηρίξει τον Λουίς Ενρίκε σε αυτή την αντιπαράθεση, επιτρέποντας του ουσιαστικά να τιμωρήσει τον Γάλλο εξτρέμ, ο οποίος έμεινε τελικά εκτός αποστολής για το ματς με την Άρσεναλ στο Champions League.

Σύμφωνα μάλιστα με την AS, σε περίπτωση που η διοίκηση των Γάλλων είχε επιλέξει τον Ντεμπελέ αντί τον Ισπανό τεχνικό, τότε ο Ενρίκε θα είχε αποχωρήσει, αφού ο ίδιος δεν επιτρέπει σε κανέναν να παρεμβαίνει στις δικές του αρμοδιότητες.

"Αν ο Κελαϊφί παρέμβει έστω και λίγο στις αποφάσεις του Λουίς Ενρίκε, τότε ο Ισπανός προπονητής θα αποχωρήσει αμέσως" τόνισε η ισπανική εφημερίδα.

TAGS ΠΑΡΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ