ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Κολλάει η απόκτηση του Όσιμεν, δεν τα βρίσκει με την Νάπολι

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς απέναντι στην Ρεάλ για το Champions League | 3 Οκτωβρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς απέναντι στην Ρεάλ για το Champions League | 3 Οκτωβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Στάσιμες παραμένουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Βίκτορ Όσιμεν στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η Νάπολι δεν συζητά για λιγότερα από 130.000.000 ευρώ, τα οποία οι Γάλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν.

Για ακόμα μία φορά η Νάπολι παρουσιάζεται σκληρή στις διαπραγματεύσεις της για την πώληση των μεγαλύτερων "χρυσαφικών" της.

Όπως στην περίπτωση του Κχβίτσα Κβαρατσχέλια, έτσι και σε αυτή του Βίκτορ Όσιμεν, οι Ιταλοί δεν συζητούν προτάσεις που δεν φτάνουν τα 130.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο είναι η ρήτρα του Νιγηριανού επιθετικού.

Αυτό το γεγονός, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, φρενάρει τη μεταγραφή του 25χρονου στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι Γάλλοι δεν επιθυμούν να καταβάλουν το εν λόγω χρηματικό αντίτιμο για τις υπηρεσίες του Όσιμεν, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στη χρονική διάρκεια και το ύψος του συμβολαίου που θα λαμβάνει.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΝΑΠΟΛΙ LIGUE 1 SERIE A ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ