ΠΑΡΙ

Παρί: Κοντά σε συμφωνία με τη Νάπολι για Όσιμεν οι Παριζιάνοι

Ο Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Champions League 2023-2024 στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα", Νάπολη | Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
Ο Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Champions League 2023-2024 στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα", Νάπολη | Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν και πλέον η μεταγραφή φαίνεται να μην απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή της για ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ δημιούργησε άμεση ανάγκη για ποιοτική και αξιόπιστη ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της Παρί Σεν Ζερμέν. Συγχρόνως όμως απάλλαξε από τον προϋπολογισμό της γαλλικής ομάδας το υπέρογκο ποσό των απολαβών του επιτρέποντας ουσιαστικά στους Παριζιάνους να προχωρήσουν σε μία μεγάλη μεταγραφή για να καλύψουν το κενό.

Το πρόσωπο που φαίνεται να έχει επιλεχθεί εν τέλει για αυτό τον σκοπό είναι ο Βίκτορ Όσιμεν, με την Παρί να αισθάνεται αισιόδοξη πως μπορεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Νάπολι με ένα ποσό της τάξεως των 110 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με την ιταλική SPORT Mediaset, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε ένα καθοριστικό σημείο, με τον ατζέντη του 25χρονου επιθετικού να έχει ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να συνεχίσει δια ζώσης τις επαφές με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό στράικερ έδειξαν και οι Τσέλσι και Άρσεναλ, ωστόσο πλέον φαίνεται πως οι πιθανότητες για την απόκτησή του έχουν μειωθεί σημαντικά και επομένως αμφότερες οι ομάδες του Λονδίνου αναμένεται να εστιάσουν σε διαφορετικούς μεταγραφικούς στόχους.

TAGS ΠΑΡΙ ΝΑΠΟΛΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ