CHAMPIONS LEAGUE

Παρί - Μπάγερν: Ο Κομάν νίκησε τον Ντοναρούμα αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ του

Παρί - Μπάγερν: Ο Κομάν νίκησε τον Ντοναρούμα αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ του
PRINT SCEEN

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ απέναντι στην Παρί στο 53ο λεπτό με το σουτ στην κίνηση του Κομάν, με τον σκόρερ των Βαυαρών να μην πανηγυρίζει την επίτευξη του τέρματος λόγω της παρουσίας του στους Γάλλους στην αρχή της καριέρας του.

Ο Κινγκσλέ Κομάν έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Παρί όμως το 2014 την άφησε για να αναζητήσει άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες της και έκτοτε την πληγώνει.

Το 2020 ήταν εκείνος που σκόραρε το μοναδικό γκολ της Μπάγερν στον τελικό του Champions League απέναντι στους Παριζιάνους και χάρισε το βαρύτιμο τρόπαιο στους Βαυαρούς, ενώ τρία χρόνια μετά πλήγωσε ξανά την πρώτη του ομάδα.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της πρώτης κόντρας των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, με τους Βαυαρούς να είναι καλύτεροι στο χορτάρι του "Παρκ Ντε Πρενς" και να επιβραβεύονται στο 53ο λεπτό.

Τότ που ο Αλφόνσο Ντέιβις έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Γάλλος επιθετικός έπιασε το σουτ με το δεξί στην κίνηση για να περάσει τη μπάλα κάτω από το σώμα του Ντοναρούμα, με τον Κομάν να μην πανηγυρίζει πάντως το 0-1 ως ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ