ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο μικρότερος αδερφός του Κιλιάν Εμπαπέ έκανε το ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους σε ηλικία 15 ετών

Παρί: Ο μικρότερος αδερφός του Κιλιάν Εμπαπέ έκανε το ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους σε ηλικία 15 ετών
PRINT SCREEN

Η οικογένεια Εμπαπέ ζει μεγάλες στιγμές αφού την ώρα που ο Κιλιάν μετράει αντίστροφα για να διεκδικήσει το δεύτερο Μουντιάλ της καριέρας του πριν κλείσει τα 24 του χρόνια, ο 15χρονος αδερφός του έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Παρί.

Η οικογένεια Εμπαπέ έχει ποδοσφαιρική φλέβα και αυτό μπορεί κάλλιστα να το διαπιστώσουν και οι μή μυημένοι με τον βασιλιά των σπορ αυτή την εποχή. Πρώτος και καλύτερος ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον σούπερ σταρ της Παρί να έχει ήδη ένα Μουντιάλ στο παλμαρέ του, το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας και να βρίσκεται ένα βήμα από το να κάνει το ριπίτ, αφού σε περίπτωση που η Γαλλία επικρατήσει της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ θα έχει δεύτερο διαδοχικό παγκόσμιο τίτλο πριν καν κλείσει τα 24 χρόνια του.

Το εντυπωσιακό είναι πως πέρα από τον διαστημικό Κιλιάν, η περίοδος αυτή βρίσκει στα καλύτερά του και τον κατά εννέα χρόνια μικρότερο αδερφό του, Ίθαν, με τον 15χρονο να πραγματοποιεί την Παρασκευή (16/12) το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Παριζιάνων.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με την Paris FC (νίκη με 2-1 για τους πρωταθλητές Γαλλίας), με τον Ίθαν Εμπαπέ να μπαίνει ως αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου μέρους αντί του Φαμπιάν Ρουίθ, όντας ένα από τα αρκετά νέα πρόσωπα που έριξε στο χορτάρι ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Το φιλικό είχε συνολική διάρκεια 60 λεπτά (από 30 το κάθε μέρος), με τον Ίθαν Εμπαπέ να παίρνει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα της Παρί τρεις μήνες αφότου πήρε το βάπτισμα του πυρός με την Κ19 της Παρί απέναντι στην Γιουβέντους για την Youth League.

Σημειώνεται πως ο 15χρονος, ο οποίος υπέγραψε στην Παρί την ίδια χρονιά με τον αδερφό του Κιλιάν (2018), υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας τον Ιούνιο του 2021 και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς έκανε το ντεμπούτο του με την Κ16 της Γαλλίας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ