ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Νεϊμάρ ελπίζει να προλάβει το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Νεϊμάρ προθερμαίνεται στο παιχνίδι της Παρί με την Μπορντό για τη Ligue 1.
Ο Νεϊμάρ προθερμαίνεται στο παιχνίδι της Παρί με την Μπορντό © 2021 BOB EDME/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν με την εθνική Βραζιλίας, αναμένεται να χάσει το παιχνίδι της Παρί με την Ναντ, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νεϊμάρ δεν αγωνίστηκε στη λευκή ισοπαλία μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Βραζιλιάνος σταρ δύσκολα θα προλάβει το ματς της Παρί με την Ναντ (20/11, 18:00) για την 14η αγωνιστική της Ligue 1.

Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ δεν θέλει να ρισκάρει ακόμη περισσότερο και έτσι θα χάσει τον αγώνα του πρωταθλήματος, προκειμένου να στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (24/11, 22:00).

Το παιχνίδι αυτό είναι ικανό να κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς οι πολίτες είναι στην πρώτη θέση με εννέα πόντους, ενώ οι Παριζιάνοι ακολουθούν με οκτώ.

O 29χρονος Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια φέτος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας σκοράρει τρία γκολ και έχοντας μοιράσει τρεις ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ