ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ράμος θέλει να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Ναντ

Ο Σέρχιο Ράμος κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ράμος κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος επανέρχεται σταδιακά μετά τον τραυματισμό του, πλέον αγωνίζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και θεωρεί πως είναι έτοιμος να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για την αναμέτρηση με τη Ναντ.

Ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον τραυματισμό στη γάμπα με αποτέλεσμα να προπονηθεί για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν μόλις στις αρχές Νοεμβρίου, ανυπομονεί για το ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους.

Αν και υπήρξαν ακόμα και σενάρια που ήθελαν τον σύλλογο του Παρισιού να σκέφτεται το πρόωρο διαζύγιο της συνεργασίας του με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό, ο Ράμος έχει ξεκινήσει να μετράει ήδη αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα αγωνιστεί με τα χρώματα των Παριζιάνων.

Σύμφωνα με την Equipe, ο 35χρονος Ισπανός διεθνής αισθάνεται έτοιμος και θεωρεί πως μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τη Ναντ (20/11) για την 14η αγωνιστική της Ligue 1. Το δημοσίευμα ωστόσο ξεκαθαρίζει, ότι την τελική απόφαση θα πάρει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ