ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Πάει για Ασράφ

Dortmund's Achraf Hakimi goes for the ball during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Tuesday Sept. 17, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Achraf Hakimi goes for the ball during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Tuesday Sept. 17, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Το συμβόλαιο του Τομά Μενιέ εκπνέει στο τέλος της σεζόν και η Παρί Σεν-Ζερμέν κινείται για την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενίσχυση στη δεξιά πλευρά χρειάζεται η Παρί Σεν-Ζερμέν καθώς το συμβόλαιο του Τομά Μενιέ με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας εκπνέει στο τέλος της σεζόν και δεν υπάρχει η διάθεση συνέχισης της συνεργασίας με τον Βέλγο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, ήδη έχει κυκλώσει ένα όνομα στο μεταγραφικό του μπλοκάκι. Είναι αυτό του Ασράφ Χακίμι (ή Ασράφ όπως είναι ευρύτερα γνωστός).

Ο 21χρονος Μαροκινός αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Ντόρτμουντ ως δανεικός από τη Ρεάλ, στην οποία θα επιστρέψει στο τέλος αυτής.

Οι μερένγκες δεν έχουν αποφασίσει σύμφωνα με τη Marca εάν θα του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία ή θα τον παραχωρήσουν (πιθανότατα και πάλι με τη μορφή δανεισμού) και η Παρί Σεν-Ζερμέν καραδοκεί.

Την περίπτωσή του παρακολουθεί διακριτικά και η Μπάγερν, ωστόσο σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα οι Γάλλοι έχουν κινηθεί πιο γρήγορα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ