ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Παίρνει Ντανίλο από την Πόρτο

O Ντανίλο Περέιρα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Πόρτο
O Ντανίλο Περέιρα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Πόρτο

Η Παρί Σεν-Ζερμέν αποκτά από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Πόρτο, τον 29χρονο μέσο Ντανίλο Περέιρα. Δανεικός με υποχρεωτική αγορά ύψους 20 εκατ. ευρώ το 2021.

Ενίσχυση για την Παρί Σεν-Ζερμέν, απώλεια για την προσεχή αντίπαλο στους ομίλους του Champions League, Πόρτο. Ο Ντανίλο βρίσκεται στο Παρίσι και ολοκληρώνει τη μετακίνησή του από τους δράκους στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο 29χρονος Πορτογάλος διεθνής μέσος, ο οποίος το 2011 πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη, παραχωρείται δανεικός για ένα χρόνο ενώ η Παρί είναι υποχρεωμένη να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2021 αντί 20.000.000 ευρώ.

Ο Ντανίλο Περέιρα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εστορίλ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στα αντίστοιχα της Μπενφίκα.

Το 2011 τον αγόρασε η Πάρμα και τον παραχώρησε κατά σειρά δανεικό σε Άρη και Ρόντα. Το 2013 ως ελεύθερος μετακινήθηκε στη Μαρίτιμο, από την οποία η Πόρτο τον αγόρασε το 2015 αντί 4.500.000 ευρώ.

Το deal ανέλαβε να τελειώσει ο πανίσχυρος Πορτογάλος super agent, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ