CHAMPIONS LEAGUE

Παρί - Ρεάλ: Ο Μπενζεμά στην κορυφή των Ισπανών

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αθλέτικ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαν Μαμές", Μπιλμπάο | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αθλέτικ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαν Μαμές", Μπιλμπάο | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα αγωνιστεί ως βασικός για τη Ρεάλ παρά τις συμβουλές των γιατρών, απέναντι στην Παρί στο "Παρκ ντε Πρενς", για τη φάση των 16 του Champions League.

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης της Ρεάλ για το σπουδαίο παιχνίδι με την Παρί για τη φάση των 16 του Champions League (22:00, Cosmote Sport 2HD, live από το SPORT24), κόντρα στις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου των Μαδριλένων.

Ο Γάλλος επιθετικός κρίνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το μυικό τραυματισμό του και ο Κάρλο Αντσελότι τον εμπιστεύεται γι' αυτόν τον αγώνα στο "Παρκ ντε Πρενς".

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα δώσει την ευκαιρία στον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει για πρώτη φορά κόντρα στη Ρεάλ από το 2018, αφού τον χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα, μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Άνχελ ντι Μαρία στην επίθεση.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Παρέδες, Ντανίλο, Βεράτι, Ντι Μαρία, Μέσι, Εμπαπέ

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ