ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρί - Ρεάλ: Οι δύο δυσβάσταχτες αρνητικές επιδόσεις των Ισπανών που οδήγησαν στην ήττα

Οι παίκτες της Παρί πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Παρί πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ συνέτριψε δύο αρνητικά ρεκόρ στην αναμέτρηση με την Παρί, με συνέπεια να μοιάζει αδύνατο να μη χάσει το παιχνίδι στο "Παρκ ντε Πρενς".

Η Ρεάλ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στα νοκ άουτ του Champions League, όπως αποτυπώθηκε και από την κάλυψη της Opta στον αγώνα του "Παρκ ντε Πρενς" κόντρα στην Παρί.

Η ήττα 0-1 με γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κρατά τους "μερένγκες" στο κόλπο της πρόκρισης, όμως όχι αν εμφανιστούν στο ίδιο επίπεδο.

Οι μόλις τρεις τελικές (με xG μόλις 0,1, έναντι 1,9 των Γάλλων) στη διάρκεια του αγώνα συνιστά αρνητικό ρεκόρ των Μαδριλένων από τη σεζόν 2003-2004, όταν η Opta άρχισε την κάλυψη της διοργάνωσης. Καμία από τις τελικές της δεν ήταν εύστοχη, κάτι που έχει συμβεί άλλη μία φορά στο θεσμό τα τελευταία 20 χρόνια για τη Ρεάλ, τον Σεπτέμβριο του 2019 στην ήττα 0-3 από την... Παρί στο "Παρκ ντε Πρενς".

Η Παρί είχε 21 τελικές και κατά συνέπεια οι 18 διαφορά αποτελεί επίσης αρνητικό ρεκόρ για τη Ρεάλ στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Οι επεμβάσεις του Τιμπό Κουρτουά ήταν το μοναδικό θετικό των "μερένγκες" από αυτό το παιχνίδι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ