ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: "Χτυπάει" Γκερέιρο με δελεαστικό συμβόλαιο!

Dortmund's Raphael Guerreiro during a German first division Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Borussia Dortmund in Mainz, Germany, Sunday, Jan. 29, 2017.(AP Photo/Michael Probst)
Dortmund's Raphael Guerreiro during a German first division Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Borussia Dortmund in Mainz, Germany, Sunday, Jan. 29, 2017.(AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει τον Ράφα Γκερέιρο από την Ντόρτμουντ, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο δελεαστικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο μπακ. Πόσα χρήματα ζητούν οι Βεστφαλοί για την παραχώρησή του.

Πέρα από την υπόθεση του Νεϊμάρ που βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν ασχολούνται και με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της "Bild", στο στόχαστρο της γαλλικής ομάδας βρίσκεται ο Ράφα Γκερέιρο.

Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ έχει συμβόλαιο γι' ακόμα ένα χρόνο με την Ντόρτμουντ, η οποία του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης με παράλληλη γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του (από 3.000.000 σε 5.000.000 ευρώ), αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να ψήνεται ιδιαίτερα να παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας.

Τη συγκεκριμένη επιθυμία θέλει να εκμεταλλευτεί η Παρί, η οποία του προσφέρει 8.000.000 ευρώ ετησίως. Ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, το οποίο δελεάζει τον 26χρονο αμυντικό. Ωστόσο, για να προχωρήσει το deal, θα πρέπει να συναινέσει κι η Ντόρτμουντ, η οποία ζητάει 25.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Την τριετία που αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα, ο Γκερέιρο μετράει 15 γκολ και 17 ασίστ σε 83 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία, μετρώντας 33 συμμετοχές με δύο τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος έχει γεννηθεί στη Γαλλία, αποτελώντας προϊόν των ακαδημιών της Καέν, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στη Λοριάν, από την οποία τον απέκτησε η Ντόρτμουντ.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ