ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η Γιουβέντους θέλει Ικάρντι για αντί-Μοράτα

Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπρεστ | 3 Αυγούστου 2020
Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπρεστ | 3 Αυγούστου 2020 @2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η επιθυμία του Άλβαρο Μοράτα να πάει στην Μπαρτσελόνα έχει οδηγήσει τη Γιουβέντους στην αναζήτηση ενός επιθετικού, με τον Μάουρο Ικάρντι να αποτελεί ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των "μπιανκονέρι" για την αντικατάσταση του Ισπανού.

Η επιθετική γραμμή της Παρί Σεν Ζερμέν είναι γεμάτη, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να έχει στη διάθεσή του σπουδαίους ποδοσφαιριστές και μεγάλες προσωπικότητες. Ως εκ τούτου, ο Μάουρο Ικάρντι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον Αργεντινό κόουτς.

Η αφθονία στην επίθεση έχει οδηγήσει τους Παριζιάνους σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα να βάλουν πωλητήριο στον Ικάρντι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Παρίσι ακόμα και τον Ιανουάριο, με την Παρί να επιθυμεί την πώλησή του και όχι το ενδεχόμενο δανεισμού.

Η Γιουβέντους φαίνεται πώς εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου Αργεντινού, δεδομένου ότι "κινδυνεύει" να χάσει τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος επιθυμεί να πάει στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, σύμφωνα ισπανικά ρεπορτάζ ο Τσάβι έχει επικοινωνήσει προσωπικά μαζί του, εξηγώντας του πως δεν πρόκειται για έναν δανεισμό, αλλά η ομάδα σκοπεύει να τον κρατήσει.

Από τη μεριά της βέβαια, η Γηραιά Κυρία αποβλέπει σε δανεισμό του Ικάρντι, έχοντας το δικαίωμα εξαγοράς του, κάτι που όμως, θα αποτελέσει εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του Παρισιού, ο οποίος θέλει να πουλήσει τον 28χρονο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA SERIE A LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ