ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Άιντραχτ για τον Κόλο Μουανί

Ο Ραντάλ Κολό Μουανί της Γαλλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αργεντινή για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ραντάλ Κολό Μουανί της Γαλλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αργεντινή για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ραντάλ Κόλο Μουανί θα παραμείνει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς ναυάγησε η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν παρά τη θέλησή του. Ο Γάλλος φορ έτσι θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League.

Ο Ράνταλ Κόλο Μουανί δεν θα πάρει μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Άιντραχτ ναυάγησαν, όπως αναφέρει το Kicker.

Οι Παριζιάνοι ανέβασαν την προσφορά στα 90 εκατομμύρια ευρώ, η οποία θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τους Γερμανούς. Ωστόσο δεν προχώρησε η μεταγραφή του αντικαταστάτη του Ούγκο Εκιτίκε, αλλά και των υποψήφιων αντικαταστατών του.

Έτσι ο Γάλλος φορ θα παραμείνει στην Άιντραχτ, η οποία είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, παρά το γεγονός ότι χαρακτήρισε την πιθανή μεταγραφή του στην Παρί ως μοναδική ευκαιρία.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ