ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σούπερ πρόταση για Χακίμι στην Ίντερ

O Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ απέναντι στην Ρόμα στο "Ολίμπικο" της Ρώμης για την Serie A (10 Ιανουαρίου 2021)
O Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ απέναντι στην Ρόμα στο "Ολίμπικο" της Ρώμης για την Serie A (10 Ιανουαρίου 2021) @ 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ασράφ Χακίμι, με τους Παριζιάνους να ανεβάζουν μάλιστα στα 60 εκατομμύρια ευρώ την προσφορά τους στην Ίντερ και να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιο του Αντόνιο Κόντε με την Ίντερ και βγήκε στη φόρα η άρνηση του Ιταλού τεχνικού να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών ώστε να ανακουφιστούν τα ταλαιπωρημένα τα ταμεία της ομάδας, οι φίλοι των νερατζούρι αγωνιούν για να δουν ποιος από τους συντελεστές της επιστροφής στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου θα κουνήσει μαντήλι.

Τα σενάρια των προηγουμένων ημερών ήθελαν τους Λαουτάρο Μαρτίνες, Μάρτιν Σκρίνιαρ και Ασράφ Χακίμι να παίζουν το ρόλο των ακριβών... ασημικών που έβαλε στη βιτρίνα η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας για να βρει χρήματα και φαίνεται πως το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ ήταν άκρως αξιόπιστο.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την τελευταία εξέλιξη όσον αφορά στη μεταγραφική επικαιρότητα της Ίντερ, αφού αναφέρεται πως πως οι Μιλανέζοι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για να παραχωρήσουν τον Ασράφ Χακίμι.

Με το... αζημίωτο φυσικά, με την "Gazzetta dello Sport" να αναφέρει πως οι Παριζιάνοι έχουν καταθέσει πρόταση μεταξύ 55 και 60 εκατομμυρίων ευρώ, που μοιάζει ικανή για να ολοκληρωθεί άμεσα το deal και να μείνει στα κρύα του λουτρού η Μπάγερν, που επίσης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Μαροκινό δεξιό φουλ-μπακ.

Σημειώνεται πως ο Χακίμι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Κόντε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αυτό αποτυπώθηκε και στη στατιστική, με τον 22χρονο να αγωνίζεται στα 36 από τα τα 38 ματς πρωταθλήματος έχοντας επτά γκολ στο ενεργητικό του με τη νερατζούρα φανέλα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ