ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ είναι σίγουρος πως θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν χάνει την αισιοδοξία του και παρά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σίγουρος για τη συμμετοχή του στη ρεβάνς κόντρα στη Ρεάλ, σύμφωνα τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Cadena COPE.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνωστοποίησε τη Δευτέρα (7/3) πως ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στην προπόνηση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στη ρεβάνς κόντρα στη Ρεάλ (9/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24) να κρίνεται αβέβαιη.

Συγκεκριμένα, ο Ιντρίσα Γκεγιέ τον πάτησε άσχημα με τις τάπες στο πέλμα, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, σφαδάζοντας.

Παρόλα αυτά, ο Εμπαπέ ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή του παριζιάνικου συλλόγου, ενώ όπως ανέφερε η ομάδα στην ενημέρωσή της δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ώρες μετά τις νέες εξετάσεις που θα υποβληθεί ο 23χρονος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Cadena COPE, ο σταρ των Παριζιάνων είναι πεπεισμένος ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, βοηθώντας την ομάδα του να τελειώσει στη Μαδρίτη ό,τι άρχισε στο Παρίσι και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους 8 του Champions League.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ