ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μικαέλ Ολίζ είναι ο στόχος εφόσον φύγει ο Μέσι

Crystal Palace's Michael Olise, right, challenges for the ball with Arsenal's Gabriel Martinelli during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at Emirates stadium in London, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Crystal Palace's Michael Olise, right, challenges for the ball with Arsenal's Gabriel Martinelli during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at Emirates stadium in London, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν κινείται για την απόκτηση του Μικαέλ Ολίζ από την Κρίσταλ Πάλας, προκειμένου "να μπει στα παπούτσια" του Λιονέλ Μέσι και να τον αντικαταστήσει.

Όλα δείχνουν ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα συνεχίσει την καριέρα του είτε στη Μπαρτσελόνα είτε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μετά την απίστευτη πρόταση που φέρεται να έχει από την Αλ Χιλάλ για έναν χρόνο.

Ο "Pulga" δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και η Παρί σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Mail" στρέφει την προσοχή της στην Premier League για τον αντικαταστάτη του.

Έτσι, λοιπόν, φέρεται να κινείται για την απόκτηση του Μικαέλ Ολίζ από την Κρίσταλ Πάλας. Ο 21χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με τους Λονδρέζους, αλλά η Παρί είναι διατεθειμένη να τον πάρει.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ