ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ράμος δεν σκέφτεται να φύγει το καλοκαίρι

Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν © 2022 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Equipe, ο Σέρχιο Ράμος δεν σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά επιθυμία του είναι να εκτίσει κανονικά το συμβόλαιό του στο Παρίσι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Σέρχιο Ράμος απογοήτευσε τον κόσμο της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και τη διοίκηση του συλλόγου, οι οποίοι είδαν τη μεταγραφή που έκαναν το καλοκαίρι να μην τους "βγαίνει".

Ο άλλοτε ηγέτης της Ρεάλ ταλαιπωρείται αρκετά από τους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να έχει καταγράψει μόλις πέντε συμμετοχές με τη φανέλα των Παριζιάνων, καταγράφοντας και ένα γκολ.

Ο Ισπανός έχει δεχθεί σκληρή κριτική και για πολλούς θυμίζει περισσότερο "ξένο σώμα" από τη στιγμή που οι τραυματισμοί τού έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί ελάχιστα, με την περίπτωση του να αποχωρήσει σε τρεις μήνες από τώρα να μοιάζει με σενάριο που θα ανακουφίσει την ομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο 35χρονος αμυντικός δεν σκέφτεται να φύγει το προσεχές καλοκαίρι από τον σύλλογο του Παρισιού, αλλά επιθυμία του είναι να εκτίσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2023. Ο Ράμος παραμένει φιλόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θέλει να "αποκαταστήσει" την εικόνα του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ