ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Πιθανό πρόωρο τέλος της σεζόν για Ικάρντι λόγω τραυματισμού

Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπρεστ | 3 Αυγούστου 2020
Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπρεστ | 3 Αυγούστου 2020 @2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Μάουρο Ικάρντι τραυματίστηκε στο ζέσταμα στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ανζέ και ίσως μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Οι Παριζιάνοι δεν υπολογίζουν τον Αργεντινό επιθετικό για τη νέα χρονιά.

Ο Μάουρο Ικάρντι επέστρεψε στην ενδεκάδα κόντρα στην Ανζέ, ωστόσο ένας τραυματισμός στο ζέσταμα είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανέφεραν στο Canal Plus, το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα της ομάδας του Παρισίου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκαθαρίσει σε αυτόν, αλλά και στους Ντι Μαρία και Παρέδες ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας χρονιάς, οπότε αν ισχύουν οι υποψίες για τον συγκεκριμένο τραυματισμό, τότε ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα των Παριζιάνων.

Φέτος ο Ικάρντι έχει πετύχει πέντε γκολ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πραγματοποιώντας μια ακόμα μέτρια χρονιά με τη φανέλα των Παριζιάνων. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ