ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Θα παίξει τα "ρέστα" της για να κρατήσει τον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λειψία στο Champions League
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λειψία στο Champions League © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μην της φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καραδοκεί να κάνει δικό της τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους 16 του Champions League και αναμφίβολα στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είναι γνωστό ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους μερένγκες και να μην ανανεώσει με τους Παριζιάνους.

Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες την γαλλική ομάδα θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, προκειμένου ο Γάλλος φορ να πειστεί να συνεχίσει στο Παρίσι και τα επόμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής, έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις, αλλά στην Παρί ελπίζουν ακόμα ότι θα γίνει η ρελάνς και ο Εμπαπέ θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της.

Από την άλλη, η Ρεάλ περιμένει στη γωνία να αρπάξει τον ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να υποχρεωθεί να πληρώσει έναν πακτωλό εκατομμυρίων στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι άνθρωποί είναι πεπεισμένοι ότι ο Εμπαπέ θα συνεχίσει να αρνείται τις (δελεαστικές) προτάσεις των Καταριανών ιδιοκτητών της και στο τέλος θα γίνει κάτοικος Μπερναμπέου.

Πάντως, το πώς θα συμπεριφερθεί στις δυο αναμετρήσεις του Φεβρουαρίου, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και άπαντες θα τον περάσουν από κόσκινο.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ