ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Βεράτι για τα σχόλια κατά του διαιτητή στο ματς με τη Ναντ

Ο Μάρκο Βεράτι με τη φανέλα της Παρί σε αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεστ | 20 Αυγούστου 2021
Ο Μάρκο Βεράτι με τη φανέλα της Παρί σε αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεστ | 20 Αυγούστου 2021 @2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Το πειθαρχικό όργανο της γαλλικής Λίγκας τιμώρησε με μία αγωνιστική (και μία σε αναστολή) τον Μάρκο Βεράτι για τις δηλώσεις του εις βάρος του διαιτητή μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ναντ.

Η ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 κόντρα στη Ναντ στην 25η αγωνιστική της Ligue 1, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο, αλλά και του Μάρκο Βεράτι.

Αμφότεροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον ρέφερι, με τον Ιταλό μέσο να τονίζει από τη μεριά του πως ο διαιτητής τούς αδίκησε, καθώς και ότι οι αποφάσεις του επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής Λίγκας τον τιμώρησε με μία αγωνιστική και μία σε αναστολή για τα σχόλιά του, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να τον στερείται στην αναμέτρηση με την Μπορντό στις 13 Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά άσκησε σκληρή κριτική στους Λεονάρντο και Βεράτι, τονίζοντας πως όταν χάνεις καλύτερα να σιωπάς.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ