ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Το μήνυμα απόλυτου σεβασμού του Εμπαπέ προς τον Μέσι

O Κιλιάν Εμπαπέ σε μονομαχία του με τον Όσκαρ Μινγκέθα σε ματς της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Champions League
O Κιλιάν Εμπαπέ σε μονομαχία του με τον Όσκαρ Μινγκέθα σε ματς της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Champions League @ 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στα δύο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα για τους "16" του Champions League, με τον Γάλλο φορ να κλέβει μάλιστα την παράσταση με ένα μήνυμά του με αποδέκτη τον Αργεντινό.

Η άτυπη κόντρα μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κιλιάν Εμπαπέ βρήκε νικητή τον δεύτερο. Ναι μεν ο Μέσι σκόραρε και στα δύο ματς της Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην Βαρκελώνη και ένα στο Παρίσι ωστόσο ο Εμπαπέ έκανε (πολλά) περισσότερα πέρα από το να οδηγήσει την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στα προημιτελικά.

Μετά από το χατ-τρικ στο "Καμπ Νόου" σκόραρε και στο "Παρκ Ντε Πρενς" και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει τέσσερις φορές σε μία σεζόν απέναντι στους Καταλανούς ενώ σε ηλικία 22 ετών και 80 ημερών είναι πλέον ο νεότερος παίκτης με 25 γκολ στο Champions League, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Pulga που κατείχε μέχρι πρότινος το σχετικό ρεκόρ έχοντας φτάσει σε αυτόν τον αριθμό τερμάτων όντας 22 ετών και 286 ημερών.

Πολλοί έκαναν λόγο μετά την πρόκριση της Παρί και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα για τέλος εποχής και παράδοσης των σκήπτρων από τον Αργεντινό στον Γάλλο, ωστόσο ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας φρόντισε να δείξει πως παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι απόλυτα προσγειωμένος.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/3) ανέβασε μία φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα social media (Twitter, Instagram) από την ώρα του αγώνα όπου κοιτάζει τον Μέσι, με τον Εμπαπέ να τη συνοδεύει με την εξής λεζάντα:

"Eυχαριστώ το ποδόσφαιρο που μου δίνει τη δυνατότητα να ζω αυτό το όνειρο κάθε μέρα". Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Εμπαπέ έγινε viral, κερδίζοντας εκαντοντάδες χιλιάδες like και δεκάδες χιλιάδες retweet, ενώ πολλοί ήταν και οι οπαδοί της Ρεάλ που θέλησαν δείξουν το θαυμασμό τους για τον θαυματουργό Γάλλο στράικερ, ζητώντας του να μετακομίσει στην Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Christophe Ena/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ