ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Υπ' ατμόν ο Ποτσετίνο, έτοιμος να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League αναμένεται να στοιχίσει στον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με την Telegraph να αναφέρει πως βρίσκεται στα "πρόθυρα της απόλυσης" και είναι "έτοιμος να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Η Ρεάλ παρατάχθηκε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (3-1, 0-1)στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας στο χέρι της την πρόκριση στο Champions League, αφού οι Παριζιάνοι προηγούνταν με δύο γκολ.

Ωστόσο, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είδε τον τρομερό Καρίμ Μπενζεμά να "σβήνει" τον στόχο της για το Champions League. Η αποτυχία των Παριζιάνων να προκριθούν έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρησή του από το Παρίσι.

Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στη χώρα, είχε αποφασίσει να τερματίσει τη συνεργασία της μαζί του στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, τα νέα δεδομένα σύμφωνα με την Telegraph μπορεί να επισπεύσουν την απόλυσή του, με τον 50χρονο να βρίσκεται όμως, στα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δύσκολα θα συνεχίσουν με τον Ραλφ Ράνγκνικ και ήδη αναζητούν τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνικής τους ηγεσία. Ο Ποτσετίνο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον σύλλογο σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ