ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Το ξέσπασμα του Γκαλτιέ για το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Νις με στόχο τη μητέρα του

Παρί: Το ξέσπασμα του Γκαλτιέ για το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Νις με στόχο τη μητέρα του
@2022 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Η Παρί έφυγε με το τρίποντο από την Νίκαια που την κράτησε στο +6 από την δεύτερη Λανς όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει το ξέσπασμα του Κριστόφ Γκαλτιέ μετά από το πανό που σήκωσαν οπαδοί της Νις με στόχο τη μητέρα του.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ είδε την Παρί να φεύγει νικηφόρα από την έδρα της Νις (0-2) έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι (γκολ και ασίστ) ωστόσο το φινάλε δεν τον βρήκε να ευχαριστιέται το αποτέλεσμα όπως θα ήθελε.

Αιτία ήταν ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο που ύψωσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων βάζοντας στο στόχαστρο τη μητέρα του, με τον προπονητή των πρωταθλητών Γαλλίας να χειροκροτεί σαρκαστικά τους συγκεκριμένους οπαδούς τόσο την ώρα του αγώνα όσο και στο φινάλε,

"Γιατί αντέδρασα έτσι; Το είδατε το πανό; Το διαβάσατε; Το ακούσατε; Η μητέρα μου είναι 83 ετών και αναρρώνει από καρκίνο. Τελεία.

Η δουλειά που έκανα την περασμένη σεζόν είναι η αιτία που εκείνοι οι άνθρωποι μπορούν να βλέπουν ευρωπαϊκά παιχνίδια", τόνισε έξαλλος στη συνέντευξη Τύπου ο Γκαλτιέ, ο οποίος ήταν ο προπονητής της Νις την περασμένη σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RMC", το συγκεκριμένο συμβάν δεν θα περάσει απαρατήρητο από τις γαλλικές ποδοσφαιρικές αρχές, με την Νις να ενδέχεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για το συγκεκριμένο υβριστικό πανό.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ