LIGUE 1

Παρί - Τρουά 2-2: Τρίτη σερί ισοπαλία για τους πρωταθλητές

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν @ 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Τρίτη σερί ισοπαλία για την Παρί, η οποία απέτυχε να νικήσει και την Τρουά, παρότι παρατάχθηκε με όλα τα αστέρια της στο "Παρκ ντε Πρενς".

Η Παρί εξακολουθεί να μοιράζει βαθμούς σε κάθε... ενδιαφερόμενο, έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο εδώ και μερικές εβδομάδες. Το 2-2 με την Τρουά στο "Παρκ ντε Πρενς" για την 36η αγωνιστική της Ligue 1 προήλθε παρότι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους 4 Fantastiques, δηλαδή τους Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Λιονέλ Μέσι και Άνχελ ντι Μαρία.

Ο πρώτος και ο τελευταίος ήταν ο λόγος που οι Παριζιάνοι είχαν την απόλυτη κυριαρχία στον αγώνα και εκείνοι που δημιουργούσαν τους μεγαλύτερους κινδύνους για τους φιλοξενούμενους. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6' ο Μαρκίνιος πάντως για να έρθει στο 25' ο Νεϊμάρ και να κάνει το 2-0 χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Εμπαπέ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 30' με τον Ίκε Ούγκμπο, όμως δεν έδειχναν ικανοί για κάτι παραπάνω.

Κι όμως με την έναρξη του 2ου μέρους, ισοφάρισαν χάρη σε πέναλτι (αλά Πανένκα) του Φλοριάν Ταρντό και στη συνέχεια δεν προσπάθησαν απλά να υπερασπιστούν αυτήν την ισοπαλία, αλλά να κάνουν και την ανατροπή. Ο Κέιλορ Νάβας χρειάστηκε να κάνει ορισμένες επεμβάσεις και από τη στιγμή που οι επιθετικοί του δεν κατάφεραν να βρουν τρίτο γκολ (ο Μέσι είχε ακόμα ένα δοκάρι στο τέλος), το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ