ΑΓΓΛΙΑ

Παρολίγο τραυματίας

Παρολίγο τραυματίας
Μπέκαμ Disney

Από πρίγκιπας τραυματίας κινδύνευσε να γίνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που νίκησε τον... δράκο της Disney

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε την πρώτη του επίσημη επαφή με το Χόλιγουντ, αφού πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια της Disney και σε λίγο οι φωτογραφίες θα κατακλύσουν τα περιοδικά, όμως ήδη τα κουτσομπολίστικα σάιτ τον κοροϊδεύουν.
Βλέπετε, το σενάριο προέβλεπε ότι ο Μπέκαμ θα ερχόταν να σώσει την Σταχτοπούτα, καλπάζοντας πάνω στο άσπρο άλογο. Ο "Μπεκς" προφανώς ντράπηκε να πει ότι η ιππασία δεν ανήκει στα χόμπι του και λίγο έλειψε πέσει από το άλογο, για κακή του τύχη τηλεοπτικός φακός τράβαγε πλάνα.

" Υπήρχαν αρκετοί χαρακτήρες Disney που μου άρεσαν όταν ήμουν παιδί. Τώρα οι γιοι μου λατρεύουν τις ταινίες Disney και αποτελούν κομμάτι της ζωής του, αλλά και αρκετών παιδιών σε όλο τον κόσμο. Είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετείχα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος", ανέφερε ο Μπέκαμ.

Ο Άγγλος νίκησε έναν δράκο που έβγαζε φωτιές από το στόμα (τα εφέ να είναι καλά). Τις φωτογραφίες τράβηξε η διάσημη φωτογράφος Άνι Λέμποβιτζ, η οποία είχε ήδη ολοκληρώσει τις άλλες καμπάνιες με τη Μπιγιόνσε Νόουλς ως Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων και τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως Σταχτοπούτα.




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ