ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Παρών" φέτος ο Κρ.Ρονάλντο στη Χρυσή Μπάλα

"Παρών" φέτος ο Κρ.Ρονάλντο στη Χρυσή Μπάλα

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή "El Partido de las 12",ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υποψήφιος ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς θα παραστεί κανονικά στην εκδήλωση της FIFA για τη Χρυσή Μπάλα

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη FIFA επιβεβαιώνοντας ότι 28χρονος επιθετικός θα παραστεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου στη Ζυρίχη.

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γκαλά για τη Χρυσή Μπάλα, είχε τεθεί υπό αμφισβήτηση καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός είχε ενοχληθεί από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μισέλ Πλατινί σχετικά με την υποψηφιότητα του Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα όσο και από τη χλευαστική διάλεξη του Μπλάτερ τον Οκτώβριο στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Εκεί, ο πρόεδρος της FIFA υποτίμησε τον πρώτο σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης, µιµούµενος το περπάτηµά του, αποκαλώντας τον «διοικητή», και πως σε σύγκριση µε τον Λιονέλ Μέσι δεν του αρέσει που ο Πορτογάλος ξοδεύει περισσότερα χρήµατα στον κοµµωτή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο CR7 δεν είχε παραβρεθεί στην περσινή τελετή εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για τη σίγουρη βράβευση του Μέσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της επιβεβαίωσε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός θα βρίσκεται στην εκδήλωση και υποστήριξε ότι ο Ρονάλντο είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει την δεύτερη Χρυσή Μπάλα του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ