ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσίασε τον Ίσια η Μπόκα Τζούνιορς

Παρουσίασε τον Ίσια η Μπόκα Τζούνιορς
Ίσκια-Μπόκα Τζούνιορς

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της, Κάρλος Ίσια, προχώρησε την Τετάρτη η Μπόκα Τζούνιορς, διαμέσω του προέδρου της, Πέδρο Πομπίγιο.

"Η ευτυχία στο πρόσωπό μου λέει τα πάντα. Είναι μία τεράστια ικανοποίηση να επιστρέφω σε αυτή την ομάδα", δήλωσε ο Ίσια, ο οποίος δύο μήνες νωρίτερα παραιτήθηκε από τη Ροζάριο Σεντράλ, με την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Απερτούρα.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος τεχνικός έχει εργαστεί στην πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, καθώς στο διάστημα 1998-2001 ήταν βοηθός του Κάρλος Μπιάνκι, σε μία περίοδο που ο σύλλογος γνώρισε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Ως πρώτος προπονητής δεν έχει εμπειρία από ομάδες πρωταθλητισμού, καθώς στο παρελθόν βρέθηκε στον πάγκο μικρομεσαίων ομάδων της Αργεντινής, όπως οι Βελέζ Σάρσφιλντ, Χιμνάσια Λα Πλάτα, Ροζάριο Σεντράλ (στην Αργεντινή), και Ατλέτικο Τζούνιορς (Κολομβία).

Να σημειωθεί ότι ο Ίσια αντικατέστησε τον Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, ο οποίος κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες, όμως απέτυχε να κατακτήσει κάποιον από τους δύο τίτλους της χρονιάς στην Αργεντινή, ενώ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, η Μπόκα ηττήθηκε με 4-2 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μίλαν.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ