ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσίαση όλων των μεταγραφικών σεναρίων

Παρουσίαση όλων των μεταγραφικών σεναρίων
πίρλο

Το SPORT 24 σας παρουσιάζει όλα τα μεταγραφικά σενάρια, δίνοντας μια ιδέα για ποιοι θα είναι οι επόμενοι "αστέρες" μετά τους Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο που θα αλλάξουν ομάδα

Βέβαια η απόκτηση του Πορτογάλου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς μένουν οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές.
Αυτή θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας αυτήν του Ζινεντίν Ζινεντίν Ζιντάν στην "βασίλισσα", ενώ αυτή του Κακά έρχεται τρίτη.

Όταν λοιπόν ξεκινά αυτό το καλοκαίρι με τέτοιο τρόπο όλα φανταζουν πιθανά και τα σενάρια γίντονται όλο και περισσότερα.

Το SPORT 24 θα προσπαθήσει μέσα στις επόμενες γραμμές να σας μεταφέρει τα σημαντικότερα από αυτά τα σενάρια, δίνοντας μια ιδέα για το ποιοι θα είναι οι επόμενοι "αστέρες" μετά τους Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο που θα αλλάξουν ομάδα.

Πρώτοι οι Βίγια και Τέβες

Αυτός που θα αλλάξει σίγουρα ομάδα είναι ο Κάρλος Τέβες, καθώς επίσημα πλέον δεν θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φαβορί για να τον αποκτήσει είναι η άλλη ομάδα της πόλης, η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ενδιαφέρονται Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τελευταία πάντως ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για τον Νταβίντ Βίγια, όμως οι άνθρωποι της Βαλένθια πλέον υποστηρίζουν πως είναι προς πώληση.

Πέραν της Ρεάλ πάντως για τον Βίγια έχουν καταθέσει σπουδαίες προτάσεις τόσο η Τσέλσι, όσο και η Μπαρτσελόνα.

Δύο πολύ "καυτά" ονόματα είναι οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ντάγκλας Μαϊκόν, οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι με την... ανικανότητα της Ίντερ στο Champions League.

Και για τους δύο ενδιαφέρεται (ποιος άλλος;) η Ρεάλ, ενώ τον Σουηδό θέλει επίσης η Μπαρτσελόνα και τον Βραζιλιάνο η Τσέλσι.

"Φρέσκοι" οι Τόρες και Αγκουέρο

Τα δύο μεγάλα ονόματα που σήμερα οι φήμες τους συνδέουν με μεγάλες μεταγραφές είναι ο παλιός "αστέρας" της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο νέος.

Αυτοί είναι φυσικά οι Φερνάντο Τόρες και Σέρχιο Αγκουέρο, για τους οποίους σημερινά δημοσιεύματα θέλουν να προσφέρει η Τσέλσι 60.000.000 ευρώ για τον Τόρες στην Λίβερπουλ και η Ρεάλ 50.000.000 για τον Αγκουέρο στην Ατλέτικο.

Η Ρεάλ και ο Αντσελότι

Η ενίσχυση της Ρεάλ και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Κάρλο Αντσελότι εμπλέκουν πολλά ονόματα σε σενάρια.

Αρκετοί αναμένεται πως θα είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν από την ομάδα της Μαδρίτης και κυρίως Ολλανδοί, όπως οι Ρόμπεν, Ντρέντε, Φαν Ντερ Φααρτ, Φαν Νίστελροϊ και Σνάιντερ.

Από την άλλη, αρκετοί παίκτες της Μίλαν φαντάζουν μεταγραφικοί στόχοι της Τσέλσι, όπως οι Πίρλο, Γκατούζο, Πάτο.

Με τις δύο παραπάνω ομάδες συνδέονται και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της Ρόμα, αφού η Ρεάλ θέλει τον Ζουάν και η Τσέλσι τον Μεξές.

Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με τις φήμες, ή αλλιώς... σενάρια. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για πολλούς περισσότερους ποδοσφαιριστές όπως τους Ριμπερί, Μασεράνο, Ετο'ο και Νταβίντ Σίλβα, όμως τα παραπάνω ήταν τα σημαντικότερα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το SPORT 24 όλο το καλοκαίρι θα σας ενημερώνει για την ουσία και τις πραγματικές μεταγραφές των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.






































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ