ΠΑΟΚ

Παρουσιάστηκαν Άλαν και Μπαϊάνο

Παρουσιάστηκαν Άλαν και Μπαϊάνο
αλαν μπαιανο

Οι πρώτες δύο μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι γεγονός με τους Άλαν και Μπαϊάνο να παρουσιάζονται

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τα δύο νέα αποκτήματα τον Άλαν και τον Μπαϊάνο. Τα στοιχεία τα ξέρετε, τους παρακολούθησε άνθρωπος του ΠΑΟΚ επί 25 ημέρες. Ο προπονητής και το προπονητικό τιμ τους είδαν σε dvd από 2-3 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος", τόνισε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Αποστολίδης: "Υπάρχουν στόχοι"

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κούλης Αποστολίδης που δήλωσε: "Παρόλα τα γνωστά προβλήματα οικονομικής φύσης, εμείς θέλουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμάσουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν, άσχετα ποιο θα είναι το διοικητικό σχήμα. Μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας βλέπουμε και το κομμάτι των νέων παικτών. Υπάρχουν στόχοι εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ βλέπουμε το θέμα των ανανεώσεων. Επιλέξαμε τους δύο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές. Η διαδικασία επιλογής έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ο χρόνος θα δείξει αν πετύχαμε αυτά που θέλαμε. Δεν μπορούμε οικονομικά να αντέξουμε παίκτες φίρμες, θέλαμε ανερχόμενους παίκτες που θα ταιριάξουν με τις δικές μας ανάγκες. Η πρόταση που ήρθε ήταν 22-23 παίκτες, μεταξύ των οποίων επιλέχθηκαν οι δύο συγκεκριμένοι και ένα τρίτος που θα έρθει στις 4 Ιουνίου (σ.σ. Ελιονάρ). Ο Άλαν είναι ήρεμος στο παιχνίδι του, καλός στον αέρα, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, είναι έμπειρος και έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια. Ο Μπαϊάνο έχει καλή τεχνική κατάρτιση, έχει δύο πόδια, είναι εκρηκτικός, παίζει στην δεξιά πλευρά, καλύπτει όλη την πτέρυγα, έχει επιστροφές και μαρκάρει".

Αλαν: "Χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ"

Ο Άλαν που την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια έναντι 120.000+130.000 ευρώ αντίστοιχα στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Είναι ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να αποδείξω την αξία μου. Έπαιξα στη Μποταφόγκο, την Κοριτίμπα, και είχα ένα πέρασμα από την Κορέα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ στα δεδομένα της Ελλάδας".


Μπαϊάνο: "Είμαι έτοιμος να προσφέρω"

Από την πλευρά του ο Μπαϊάνο που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 60.000+80.000+100.000 ευρώ τόνισε: "Μπορώ να αγωνιστώ στην αριστερή πλευρά και θέλω να συνεχίσω κι εδώ. Χρειάζεται χρόνος επειδή είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την χώρα μου και οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Με το χρόνο θα προσαρμοστώ πλήρως στην Ελλάδα. Έχω ήδη αγωνιστώ στη Γκοϊας στην Βραζιλία, έχω παίξει Soudamericana. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο και είμαι έτοιμος να προσφέρω".










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ