ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσιάστηκαν τα νέα αστέρια

Παρουσιάστηκαν τα νέα αστέρια
lucarelligiamesa

Παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού που δήλωσαν έτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό

Λεμονής: " Είναι σημαντικό οι παίκτες να είναι γεροί και να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Μπορεί ο καθένας να υπόσχεται οτιδήποτε. Φέραμε νέους παίκτες με μέλλον και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δουλέψουν".

Λούα Λούα: " Ευχαριστώ την ομάδα και τον Ιβιτς που με φέρανε στον Ολυμπιακό. Θέλω να ανταπεξέλθω στον ρόλο μου. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο. Πέρσι δεν είχα την καλύτερη χρονιά που θα ήθελα. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω μπάλα και είναι καλό να αντιμετωπίζεις καινούργιες προκλήσεις. 'Οταν μίλησα με τον Ίβιτς κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός θα είναι μία πρόκληση για εμένα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα για το ντέρμπι καθώς θα είναι ο πρώτος αγώνας που θα παίξουμε όλοι οι καινούργοι παίκτες μαζί, αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατό".

Αρτσούμπι: " Eυχαριστώ τον κόσμο και θα κάνω τα πάντα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην ομάδα. Αν και έχω μέρες να προπονηθώ θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του αγώνα. Έχω έρθει με όρεξη για ποδόσφαιρο. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Αν και είχα την ευκαιρία να παίξω στην Ρίβερ ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό".

Σηφάκης: " Είμαι χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τους στόχους της ομάδας και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον προπονητή μου. Θα υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν ξεκίνησα προετοιμασία με τον ΟΦΗ και μέρα με την μέρα νιώθω καλύτερα. Και οι δύο τερματοφύλακες που έχω μπροστά μου θα με βοηθήσουν για την συνέχεια. Όταν σου κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεσαι κάτι άλλο. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στον πρωταθλητή Ελλάδας".

Μήτρογλου: " Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω αυτό που μπορώ ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας".

Την "ψάχνει" για Λουκαρέλι, Γιέπες


Οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν τις περιπτώσεις των Αλεσάντρο Λουκαρέλι και Μάριο Γιέπες.

Η περίπτωση του 30χρονου Ιταλού αμυντικού μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς πριν απο λίγους μήνες αποκτήθηκε απο την τωρινή του ομάδα, Σιένα.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων, Ίλια Ίβιτς, έχει αποσπάσει τον πολυπόθητο "ναι" απο τον παίκτη και περιμένει θετική απάντηση και απο την Ιταλική ομάδα.

Ο έτερος μετεγγραφικός στόχος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού είναι ο Μάριο Γέπες, της Παρί Σεν Ζερμέν. Τα εμπόδια σ' αυτήν την περίπτωση είναι επίσης πολλά καθώς ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και έχει ένα απο τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Γαλλία.

Ο Γέπες είναι γνωστός στο Ευρωπαϊκό στερέωμα καθώς αγωνίζεται απο το 2004 με την φανέλα των Παριζιάνων έχοντας 88 συμμετοχές με 8 γκολ και σε περίπτωση που αποκτηθεί απο τους πρωταθλητές Ελλάδος θα πρόκεται για μια σπουδαία μετεγγραφή.





















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ