ΕΥΡΩΠΗ

Παρουσιάστηκε ο Σορλέν

Παρουσιάστηκε ο Σορλέν

Το ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν για τον Ολιβιέ Σορλέν το τελευταίο με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Λίγες μέρες αργότερα (σ.σ σήμερα) παρουσιάστηκε από την Εβιάν. Δείτε βίντεο με την περιήγησή του στις εγκαταστάσεις της γαλλικής ομάδας και τί δήλωσε για την αποχώρησή του από το "Δικέφαλο".

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας και να προβεί στις πρώτες του δηλώσις ως ποδοσφαιριστής της Εβιάν.

"Είναι ευχάριστα εδώ, υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις, θα δουλέψουμε σωστά. Είχαμε όρεξη να επιστρέψουμε στη Γαλλία. Έχω παίξει στη Β' κατηγορία της Γαλλίας, είμαι 31 ετών και θέλω να βγαίνω ευχαριστημένος στο γήπεδο. Να περνάω καλά. Είναι θετικό το γεγονός, ότι η ομάδα πανηγύρισε συνεχείς ανόδους από την τέταρτη μέχρι τη δεύτερη κατηγορία. Δε θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο", δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ για να σχολιάσει σχετικά με το νούμερο της φανέλας του:

"Κατά σύμπτωση, πάντα σε όποια ομάδα πήγαινα, το συγκεκριμένο νούμερο ήταν ελεύθερο. Έτσι κι εγώ ζητούσα κατ' ευθείαν αυτό", ενώ στο τέλος επανέλαβε το ρόλο που έπαιξε στον επαναπατρισμό του η επιθυμία της οικογένειάς του, λέγοντας: "Η οικογένειά μου κι εγώ θέλαμε να γυρίσουμε στη Γαλλία".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ