ΠΑΟΚ

Παρουσιάστηκε ο Βιτόλο

Παρουσιάστηκε ο Βιτόλο
βιτολο

Παρουσιάστηκε ο Βίκτορ Βιτόλο την ώρα που τα 4800 εισιτήρια για τον αγώνα με Βαλερένγκα εξαφανίζονταν

"Θα ήθελα να πω ότι για μένα είναι ευχάριστο που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Μία από τις πιο σημαντικές και καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και όλη αυτή η υπομονή που είχανε όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με ότι είχε δημιουργηθεί με την λύση του συμβολαίου μου και να ευχαριστήσω που περιμένανε στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο Ισπανός μέσος και συνέχισε: "Για μένα το σημαντικό είναι να είμαι επαγγελματίας και να είμαι σε μία ομάδα ώστε να αποδώσω αυτά που πρέπει".

Για την μέχρι τώρα καριέρα του είπε: "Στα εφτά χρόνια που είμαι επαγγελματίας σε όσες ομάδες έχω περάσει και έχω κάνει την δουλειά μου όπως πρέπει είχα απόδοση με σταθερότητα 95% από όλες έχω φύγει με καλό τρόπο και με ευχαρίστηση".

Για την αγωνιστική του κατάσταση σχολίασε πως: "Όπως όλοι ξέρουμε όταν φεύγουμε οι ποδοσφαιριστές για διακοπές οι γυμναστές μας, μας δίνουν ένα πρόγραμμα να το ακολουθήσουμε και το έχω σίγουρα κάνει. Είναι ένα πρόγραμμα που σίγουρα μας αφήνει λίγο χρόνο ελεύθερο που όμως μας κρατάει σε ένα επίπεδο για να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά με καλό τρόπο με μένα να μου αρέσει να τα τηρώ και ελπίζω σε 10-15 μέρες να είμαι με την μπάλα όπως πρέπει και στον ρυθμό που είναι η ομάδα".

"Αισθάνομαι ότι είμαστε μία οικογένεια"


Επί προσωπικού ο Βιτόλο για το πώς έχει αντιμετωπίσει τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ είπε: "Ήρθα στην ομάδα και έχουν ανοίξει τα χέρια τους όλοι. Από το προπονητικό τιμ και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Σίγουρα αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα, σίγουροι και δείχνει ότι είμαστε μία οικογένεια".



Για το φλερτ του ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του δήλωσε: "Από την στιγμή που έμεινα ελεύθερος και από τον Άρη από εκεί και πέρα οι εκπρόσωποί μου ήταν αυτοί που ξεκίνησαν συζητήσεις και επαφές. Αυτό με ελευθερώνει εμένα να ξεκουραστώ ώστε να μην έχω στο κεφάλι μου επαφές".

"Όσο πιο ψηλά στο Europa League"

Κι όσο για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχουν βάλει έναν στόχο για μένα και όταν έχεις μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που δείχνει ενδιαφέρον για σένα σε κάνει να αισθανθείς πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που διεκδικεί πάνω από τα συνηθισμένα στο ποδόσφαιρο και σε κάνει να αισθανθείς πολύ καλύτερα. Σίγουρα όλα αυτά σε κάνουν να τα ζυγίζεις.

Έχω παίξει στην Ισπανία σε ομάδες όπως στην Ράσινγκ Σανταντέρ και στην Θέλτα το 95% των παιχνιδιών σε μια χρονιά. Έχω κερδίσει στο Σαντιάγκο Μπερναμέπου με το ποδόσφαιρο να με έφερε στην Ελλάδα με μένα προσωπικά να με έφερε εδώ και προσωπικά έχω πολλά να κερδίσω εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με στόχους και μένα ως προσωπικό επίπεδο να θέλω να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League και με ταπεινότητα να παλέψουμε για σημαντικά πράγματα".

Τέλος για τον ρόλο του στην ομάδα είπε πως: " Έχω έρθει σε μια ομάδα να δουλέψω πολύ σκληρά και να αποδώσω σε ότι μου ζητηθεί και να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται".

Θούρο: "Ήρθε σε μια ομάδα που ήθελε"

Η σκυτάλη πέρασε στον Ισπανό εκπρόσωπό του Βιτόλο τον Ραφαέλ Θούρο που τόνισε: "Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα μέσω ενός τρίτου εκτός ΠΑΟΚ μας ενημερώσανε ότι μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον αν ο Βιτόλο θα μπορούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ στην περίπτωση που έμενε ελεύθερος από την Ράσινγκ.

Όχι αυτήν την εβδομάδα την προηγούμενη στις 20 Ιουλίου μετά από πολλές συζητήσεις με την Ρασίνγκ Σανταντέρ βρήκαμε μια κοινή λύση για να μείνει ελεύθερος ο Βιτόλο και την προηγούμενη εβδομάδα συζήτησα με τον Ζήση (σ.σ. Βρύζα) για το αν υπάρχει ενδιαφέρον να συζητήσουμε επίσημα. Αν υπάρχει ένα σοβαρό ενδιαφέρον για να έρθει. Ενδιάμεσα όλον αυτόν τον χρόνο σίγουρα φαινότανε και ήταν εμφανές υπήρχε σαν κάποιος να θέλει να μην γίνει η μεταγραφή αλλά το πιο σημαντικό από όλα αυτά είναι ότι ήρθε σε μια ομάδα που ήθελε".

Κι όσο για τα όσα έχουν ακουστεί για την λύση της συνεργασίας του με την Ρασίνγκ Σανταντέρ τόνισε πως: "Όλες αυτές οι πληροφορίες που έχουν βγει δεν ξέρω από που και τι ουσία έχουνε. Ο Βιτόλο ήταν παίκτης της Ράσινγκ Σανταντέρ. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος εκτός από την Ράσινγκ μπορεί να έχει όφελος εκτός από τον παίκτη. Σίγουρα όμως αν υπάρχει κάποια συμφωνία της Ράσινγκ με τον Άρη πράγμα που εμείς αυτήν την στιγμή δεν το γνωρίζουμε σίγουρα θα είναι πολύ καλό για τον Άρη γιατί θα δοθούνε στον Βιτόλο και αυτά που χρωστάνε".

"Έχει γίνει προσφυγή στην ελληνική ομοσπονδία"

Για το αν έχει χαρίσει 750.000 ευρώ στην Σανταντέρ ο Θούρο ξεκαθάρισε: " Ο παίκτης δεν έχει χαρίσει τίποτα στον Άρη γιατί δεν είχε τίποτα να τον χαρίσει. Οι οφειλές του Άρη έχει γίνει προσφυγή στην ελληνική ομοσπονδία με εγγύηση την Ράσινγκ Σανταντέρ για το ποσό των 170.000 ευρώ. Δεν έχουμε χαρίσει λεφτά στην Ράσινγκ".

Τέλος για το αν υπάρχει πρόθεση προσφυγής ακόμα και στην FIFA είπε: " Σίγουρα θα γίνουνε όλες οι διαδικασίες για να δικαιωθεί ο παίκτης και θα προσπαθήσω ο παίκτης να έχει τα διοκλαιώμε6α του όπως πρέπει".

Ουρές για ένα από τα 4.800 εισιτήρια

Από τις 10 το πρωί που ξεκίνησε η διάθεση των 4.800 εισιτηρίων για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Βαλερένγκα στο γήπεδο της Τούμπας για τον Γ' προκριματικό του Europa League, αυτά έχουν μετατραπεί σε μαγικά χαρτάκια. Αυτό γιατί πριν ακόμα ανοίξουν τα εκδοτήρια είχαν σχηματιστεί ουρές, ενώ όσον αφορά τον μικρό αριθμό έχει να κάνει με το ότι υπάρχουν 21.100 εισιτήρια διαρκείας, αλλά και ότι μία θύρα θα παραμείνει κλειστή για τους 500 φιλάθλους της νορβηγικής ομάδας που πρόκειται να δώσουν το "παρών".

Ομιλία Σάντος για την τακτική

Μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ, που περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Ο Φερνάντο Σάντος πριν από την έναρξή της μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για θέματα τακτικής εν όψει του επαναληπτικού της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας με την Βαλερένγκα.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ Μουσλίμοβιτς - στην θέση του οποίου στο βασικό σχήμα στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Αναστασάκος - και Αραμπατζής έκαναν θεραπεία. Μόνος του έτρεξε και ο Ιταλός Μίρκο Σαβίνι με την αυριανή προπόνηση να είναι να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 9:00 το πρωί.






































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ