ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρουσιάζει παίκτες και φανέλα

Παρουσιάζει παίκτες και φανέλα
INTIME SPORTS

Την προσεχή Πέμπτη θα γίνει η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ατρομήτου και της φανέλας που θα φορέσει η ομάδα την περίοδο 2010-11

Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και την φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται τη σεζόν 2010-11 θα παρουσιάσει η ΠΑΕ Ατρόμητος σε εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ισόγειο του αθλητικού κέντρου της ομάδας - "Θέατρο Πολιτών".

Συγκεκριμένα, την προσεχή Πέμπτη στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό η επίσημη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών Ανρί Καμαρά και Σαμπού Μασάμπα, αλλά και των Αντώνη Αθανασίου, Παναγιώτη Μπάλα που προωθήθηκαν στην επαγγελματική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα, οι παίκτες του Ατρομήτου, έπειτα από το ρεπό της Κυριακής. Στο πρόγραμμα πήραν όλοι οι παίκτες μέρος, εκτός του Ανδρέα Τάτου που ακολουθεί θεραπεία και του Αποστολόπουλου που έχει πυρετό. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μιχαηλίδης και Αθανασίου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα με τον Ηρακλή. Η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε αποδεκτό το αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας και θα της παραχωρήσει 1100 εισιτήρια στη Θύρα 1 για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ