ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα ο Ανρί

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα ο Ανρί
New Image

Όπως ανακοίνωσε μέσω του σάιτ της η Μπαρτσελόνα, ο 29χρονος Γάλλος φορ θα φτάσει στη Βαρκελώνη το βράδυ της Κυριακής, και το μεσημέρι της Δευτέρας θα γίνει η παρουσίασή του

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/6) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ο 29χρονος Γάλλος φορ θα φτάσει το βράδυ στην Βαρκελώνη και την Δευτέρα, εφόσον περάσει με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους των ισπανικών μέσων ενημέρωσης.
"Ο Τιερί Ανρί φτάνει αυτό το βράδυ στη Βαρκελώνη με ιδιωτική πτήση. Αυτή τη Δευτέρα θα περάσει ιατρικές εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, στο Καμπ Νου, ενώ η επίσημη παρουσίασή του είνα προγραμματισμένη για το απόγευμα της ίδιας ημέρας

Η παρουσίασή του θα γίνει στην αίθουσα συνεντεύξεων "Paris Room", και στη συνέχεια ο παίκτης θα οδηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου, για πρώτη φορά ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, με την είσοδο στο κοινό να είναι ελεύθερη για να τον δουν από κοντά"

Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά το συμβόλαιό του, που αφορά τις τρεις πλευρές που παίρνουν μέρος στην υπόθεση αυτή, την Μπαρτσελόνα, την Άρσεναλ και τον Τιερί Ανρί", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα.

Πρώτη μετεγγραφή ο Τουρέ
Εν τω μεταξύ, ο Γιάγια Τουρέ αφίχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, περάσε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τη Μονακό στο ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του, ενώ ο Τουρέ θα έχει ετήσιες αποδοχές περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ, διπλάσιες δηλαδή από αυτές που είχε στην ομάδα του πριγκιπάτου.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο όνομα που ακούγεται από τα ΜΜΕ της Ιβηρικής Χερσονήσου για την "Μπάρτσα" είναι αυτό του Ερίκ Αμπιντάλ της Λιόν, με τους Γάλλους να ζητούν 14 εκ.ευρώ για να τον παραχωρήσουν, και τους Καταλανούν να ανεβάζουν την αρχική προσφορά των 9 εκ.ευρώ σε 12.

Aπολαύστε βίντεο με τα κατορθώματα των Ανρί και Τουρέ:





















TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ